2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 122 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مبارک باشه منم خیلی می ترسیدم ولی هر روز گریه میکردم اونم شدید  که چرا بچه دار شدم الان سه ماه ...

ای جونم مبارک باشه عزیزدلم خ ا صحیح و سالم حفظش کنه براتون 

مرسی عزیزدلم از روحیه که بهم دادی منم خودم همش به به خدا میگفتم هرموقع به صلاحمه بچه بده بهمون الان ...

انشالله به سلامتی و شادی  این روزها رو طی میکنی عزیزم و صحیح و سالم زیر سایه پر مهر پدر و مادر تربیت میشه  لطفا برای منم دعا کن الان دعات میگیره که  اگه به صلاحه دخترم از تنهایی در بیاد خودش خیلی دعا میکنه  اگه هم نیست خدا خودش راضیش کنه و انقدر از تنهایی شاکی نباشه ، ممنون

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
انشالله به سلامتی و شادی  این روزها رو طی میکنی عزیزم و صحیح و سالم زیر سایه پر مهر پدر و مادر ...

مرسی فداتشم 

انشاا... هر چی به صلاح و مصلحت خودتون و زندگیتون هست رقم بخوره و بهترین ها براتون رقم بخوره گلم

مرسی فداتشم  انشاا... هر چی به صلاح و مصلحت خودتون و زندگیتون هست رقم بخوره و بهترین ها براتون ...

قربونت عزیزم ، ممنوون از بهترین دعا

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
من هیچ وقت از بی بی منفی ناراحت نشدم و گفتم حتما خدا صلاحم رو میدونسته

اول ک مبارکت باشه عزیزم نی نی تو دلت... 

بعد اینکه من شرایطم متفاوته.. ی سقط تو هفته بالا داشتم... 

دلم. میخاد زودتر بچه دار شم از حال و هوای اون بیام بیرون 💖

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز