2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 122 پست
مرسی عزیزدلم  ببخشید عزیزم یه سوال از کی استفاده از زعفرون ممنوعه؟

تو 3 ماهه اول ممنوعه ولی نه اون قدر که با ی بار تو غذا خوردن مشکلی پیش بیاد

به صورت غلیظ و زیاد نباید خورد

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
من ۲۰ سالمه ۲ تا بچه دارم . اینقد خودتونو ناز نازی نکنین ناپخته دیگه چیه 😐😐😐😐

ناز نازی بودن که نیست دوست دارم خیلی بچم رو خوب تربیت کنم از اون جهت میگم پختگی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ولی من کلا نمی خورم 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
مرسی عزیزدلم از راهنماییت 🌼🌼

خواهش می کنم راستی بی بی چک تو چند دقیقه مثبت شد 

مبارکه ناشکری نکن منم وقتی باردار شدم خیلی ترسیدم مستاجر بودیم هیچی نداشتیم انقدر دخترم خوش قدم بود ...

مرسی عزیزدلم از روحیه که بهم دادی منم خودم همش به به خدا میگفتم هرموقع به صلاحمه بچه بده بهمون الان هم امیدوارم اینطور بوده باشه

عزیزم خدا خیلی مهربونه مطمئن باش گذاشته تو بهترین موقعیت باردار بشی

سلام  ببخشید یه سوال داشتم من دوروز پری عقب افتادم از دیروز لکه بینی خیلی کن دارم معذرت لکه بین ...

بخدا عزیزم من خیلی اطلاع ندارم فقط 4 شبه پیش بی ادبیه داخل ترشحم خون دیدم همون

همون یکی دو دقیقه اول حالا قسمت T داره پررنگ و پررنگ تر میشه

ایشالا که هر چی خیر و صلاحته پیش بیاد 

ظاهرا که مثبته آزمایش بدی مطمئن میشی

مطمعن الان به صلاحت بوده که خدا بهت نی نی بده

برا ما منتظرا دعا کن 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

انتقال جنین

11rosaa | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز