2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 122 پست
ای جووووونم شما دیگه پخته پخته هستید 😍😁 منم دلم دوقلو میخواد

دوقلو ازدورقشنگه😂خیلی سخته مخصوصااگه دست تنهاباشی مثل من ولی لذت های خودشوداره امیدوارم خدا یه دوقلو بهت بده😍

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر واقعا باردار شدی با وجود مشکلی که داشتی بدون خدا خیلی دوست داشته که مثل خیلی از مادرا انتظار هر ...

الهی عزیزم انشاا... خدا صحیح و سالم حفظش کنه برات و این مدت رو بسلامتی بگذرونی و نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت گلم

منم خیلی بی بی چک منفی‌ دیدم فقط از خدا میخوام به صلاح خودم و زندگیم بوده باشه 

مبارکه عزیزم 

من چی بگم ک دیروز فهمیدم بچه سوممو باردارم. نمیدونم چیکارکنم تواین شرایط کرونا و اقتصابد.   موندم اطرافیانم چیا بهم میگن و شاید بخندن بهم. حالم بده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
الهی عزیزم انشاا... خدا صحیح و سالم حفظش کنه برات و این مدت رو بسلامتی بگذرونی و نی نیت صحیح و سالم ...

خیلی ممنونم حتما هست بچه ها هدیه های خدا هستن که با خودشون خیر و برکت میارن مطمئن باش

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
مبارکه عزیزم  من چی بگم ک دیروز فهمیدم بچه سوممو باردارم. نمیدونم چیکارکنم تواین شرایط کرونا و ...

عزیزم اصلا به بقیه اهمیت نده منم نظر بقیه برام مهم نیست فقط برام مهمه خدا هوای خودم و زندگیم و داشته باشه و از پس تربیت درست بچه هم بربیام، گلم بخدا منم خیلی شرایطم بده و این ترسم بیشتر کرده مستاجریم ماشینمون دو سال پیش فروختیم تو شرکت‌های لیزینگی برای ماشین ثبت نام کردیم که کلاهبرداری بود شرکتش بخدا منم مشکلاتم یکی دوتا نیست

وای نمیدونم چیکار کنم کاش امروزآزمایشگاه باز باشه برم آزمایش بدم، همینطور اشک داره از چشمام میاد من ...

من ۲۰ سالمه ۲ تا بچه دارم . اینقد خودتونو ناز نازی نکنین ناپخته دیگه چیه 😐😐😐😐

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
عزیزم اصلا به بقیه اهمیت نده منم نظر بقیه برام مهم نیست فقط برام مهمه خدا هوای خودم و زندگیم و داشته ...

ممنون انشاالله خدامشکلاتو برداره وهرچی خیروصلاحته پیش بیاد همش میگم حتما خیری توش هست انشاالله شمام بسلامتی این دوره رو بگذرونی و خوشبخت بشین عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

مبارکه ناشکری نکن منم وقتی باردار شدم خیلی ترسیدم مستاجر بودیم هیچی نداشتیم انقدر دخترم خوش قدم بود و کم خرج تا سه سالگیش هم خونه خریدیم هم ماشین الان دخترم ده سالشه دو ساله می خوام باردار شم دیگه نشد گاهی فکر میکنم چون اون موقع ناشکری کردم و خوشحال نشدم خدا میخواد تنبیه بشم ....همه چی رو بسپار به خودش میدونه چیکار کنه .....

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..