2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی شبا گوشیو زیر بالشت میزاره بعد میگه گوشی  وسیله شخصیه فحش میده حق نداری به گوشیم دست بزنی

بس ک پروووش کردی ببخشیدا فکر کرده چه انیهه.. بابا ولش کن انگار پیشت ی درخته یه کمده باهاش ی کلامم حرف نزن چکش نکن نگاش نکن سگ محلش کن بزار بیاد دنبالت شما اجازع نمیدی ک فقد داری چک میکنی و دنبال خیانتی.. بگو واسم مهم نیستی اصلا 

دوس داشتم بتونم خیانت کنم ولی آروم شم و باهاش زندگی کنم ولی اصلا نمیتونم  

لطفا تحت هیچ شرایطی ب این فکر هم نکن 😑 اون داره با رفتارش شخصیت خودشو نشون میده شماام همینطور

با این تورم ۳۰ سال دیکه هم نمیتونم خونه بخرم دفتر بیمه دارم 

مگه باید حتما بخری گلم..ی واحد ۷۰ ۸۰ متری اجاره کن کم کم شروع کن گلم از وسایل دس دوم ب خرید شروع کن انشالا ک خدا میرسونه وام بگیر

واقعا سخته برم مستاجری 

هر شرایطی بهتر از زندگی با ادم خیانتکاره

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن