2777
2789
بس ک پروووش کردی ببخشیدا فکر کرده چه انیهه.. بابا ولش کن انگار پیشت ی درخته یه کمده باهاش ی کلامم حر ...

الان ۶ماهه اینطوریم ولی الان کم آوردم جالبه با این اخلاقاش ۲۴ساعت در اختیار من و پسرمه 

دیگه نمیتونم بهش حس داسته باشم قسم خوردم دیکه باهاش رابطه نداشته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ۶ماهه اینطوریم ولی الان کم آوردم جالبه با این اخلاقاش ۲۴ساعت در اختیار من و پسرمه  دیگه ن ...

خوب مگر میشه؟ اون وقت برای رفع نیازهای جنسی ات چه کارمیکنی؟

مهم انسانیت ووجدان توسط دیگرمسائ
خوب مگر میشه؟ اون وقت برای رفع نیازهای جنسی ات چه کارمیکنی؟

تو خواب

من باید روح و جسمم ارضا بشه نمیتونم با کسی که فقط هفته ای یبار واسه نیاز جنسی بهم‌نزدیک‌میشه رابطه داشته باشم  طی هفته هیچ تماسی با من نداره حتی در حد دست دادن واسه سلام کردن 

یعنی قبل ازدواج هم اینجوری بود؟ ولی اکثر خانومها بدون شناخت کافی شریک زندگی خودشون رو انتخاب میکنن ...

من خیلی معیارها داشتم ایشون متاسفانه دروغ گفتن و چهر ه دیگه ای از خودشون نشون دادن و کم‌کم رو شد کلا مشکل روحی داره با هیچ کسی نمیتونه ارتباط برقرار کنه هیچ دوستی نداره 

تو خواب من باید روح و جسمم ارضا بشه نمیتونم با کسی که فقط هفته ای یبار واسه نیاز جنسی بهم‌نزدیک‌میش ...

حق باتوست عزیزم..دقیقاباید ازهرنظرارضابشی...میدونم سخته امادلها کینه ای شده اند.واین کینه شده مانع  محبت زن وشوهرها،

دقیقا من اخلاق خیلی بدی دارم کینه ای هستم 

خوب خودت داغون میشی،،چون نبخشیدن بدی دیگران یعنی جنگ وآشوب دردل خودت..درزندگی تاعفو وبخشش نداشته باشی،هیچ وقت به آرامش نمیرسی،،،