2777
2789
جنوب شهرم بری بهتر از این وضعیته والا من کلی همکارام محله های ضعیف زندگی می کنند هیچ مشکلی هم نیست

اره الان اصلا آرامش روحی روانی ندارم 

همه میگن شوهرت اخلاق نداره هیچ دوستی نداره 

راحت میگه چون هفته ای یبار باهام خود ارضایی میکنم با پدرش از کودکی رابطه ی خوبی اصلا نداشته 

خود ارضایی هم داره خودش بارها گفته من هیچ پشتوانه ای ندارم

عزیزم ناراحت نشی ها

ولی شما پشتوانه فکری و عزت نفس نداری

واقعا فکر کردی نمیتونی با ماهی ۱۰ تومن روی پای خودت بایستی

عزیزم

این همه دوره آموزشی مفید

چند تا رو شرکت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راه دیکه ای نیس مثلا صداشو فحشاشو ضبط کنم بعد برم دادگاه ازش شکایت کنم تعهد بگیرم 

اخه باید مدرک داشته باشی داری؟ صدا فکر نکنم معتبر باشه بازم نمیدونم اینا دردسرش زیاده همون مهریه رو بزار اجرا 

اخه باید مدرک داشته باشی داری؟ صدا فکر نکنم معتبر باشه بازم نمیدونم اینا دردسرش زیاده همون مهریه رو ...

با مهریه اروم‌نمیشم اخه اصلا از این نظر مشکلی نداریم همه چی دسته منه زمین خریدم بنام من زد

اینا هیچ کدوم برای شما حال خوب نمیشه اینها زمانی ارزش دارن که خروجی خوبی داشته باشن سعی کن مجابش ک ...

اره دقیقا تصمیم جدی گرفتم شنبه صبح میخام پیگیر شم من الان در آرزوی یه صبح بخیر و شب بخیرم

فک میکردم میتونم بهش بی محلی کنم بی تفاوت باشم و باهاش زندکی کنم ولی الان میبینم نفس تنگی میگیرم وقت ...

اسی ولش کن حالشو همینکه بری با بچت تنهاش بزاری گرفتی شاید اون الان نفهمه اما مطمعن باش ۲ سال دیگه میفهمه چه چیزایی رو ازدس داده بسه انقد خیانتو بزرگ نکن پیشش قلبتو به اتیش نکش اونم پررو نکن بزار فکر کنه مهم نیس برات تو میگی برم صداشو ببرم؟؟ فک کنه طرف چیه از خودش دربیاد؟ بنظرم زمینم بکن پشتوانه خودتو پسرت بکن برو