2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست

چه فردی بود نسبتتون چی بود چرا پیشش میموندی پدر و ماورت چرا اجازه میدادن 

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌چقدر  ناراحت شدم یعنی شما رو‌دزدیدن ؟ای کاش اون موقع به خانواده میگفتی نگران نباشید و‌بری ...

اره به هیچکسم نگفتم واقعا بدتر میشد شرایطم.

۱۸‌سالگبم دکتر رفتم کاملا مشخص بود که پرده ای درکار نیست.

الانم دوساله معتاد به خودار ضایی شدم از افسردگی که واقعا اذیت کنندس.متاسفانه تو ایران پرده خیلی مهمه

این صفحه متعلق به من 
درسته عزیزم انشالله همیشه سالم و سلامت باشی و خوشبخت بشی

انشاالله که همه آخرعاقبت بخیر بشیم 

ولی شما هم اجازه بده خواستگار بیاد خونتون  بلاخره که باید ازدواج کنی  ماشالا این سلبریتی هارو نگاه نفری چند ازدواج داشتند 

جایی هم خونده بودم مهر طلاق الکی یا بگن خوانوادت که نامزد داشتی و ایناهم برای نداشتن عذاب وجدان که دروغ نگفته باشم خوبه

انشاالله که همه آخرعاقبت بخیر بشیم  ولی شما هم اجازه بده خواستگار بیاد خونتون  بلاخره که ...

عزیزم تصورش غیر ممکنه برام

ب چند دلیل

اول چون دختر نیستم و اگر لو بره چی؟

دوم هم هیچ اعتمادی ندارم

این صفحه متعلق به من 
عزیزم تصورش غیر ممکنه برام ب چند دلیل اول چون دختر نیستم و اگر لو بره چی؟ دوم هم هیچ اعتمادی ندار ...

البته اگه مهر طلاق الکی(کسی باشه که چند وقت سوری عقد شه)

و یا پدرمادرت بگن که نامزد داشته(که منظورم حالا محرمیت موقتی هم بوده)

باید کسی از خانوادت در جریان باشه 

برای دومی هم افراد بیشتری از خانواده

من  بعد از این اتفاق خیلی از مردا میترسیدم  شاید باورت نشه حتییی بیرون هم نمیرفتم از وقتی ...

خب مامانت کار خیلییییی خوبی میکنه عزیزم

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
همیشه دیگ تو جمع های فامیل میبینمش تو تخم چشام نگا میکنه  یبار دستشو آورد جلو سلام کنه پس زدم&n ...

چقد اشغاله. توام خیره خیره نگاش کن با خشم. هیچوقت نگاتو ازش ندزد هیچوقت