2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست
تو ب بابات بگو خودش تصمیم درستو میگیره اون ک نمیزارع ابرو دخترش بره ب مامانت همه چیو بگو و ازش بخ ...

حتی نمیتونم فکر گفتن ب بابام بکنم چون خیلییییی روم حساسه  صد در صد پسره ارو میکشه. (کلا بابام سر من ادم کله خرابه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چطور بگم ب مامانم دوباره ک ابروشو ببرهه تا چیزی میگم راجبش گریه ام میگیره

تا جایی که من میدونم ودیدیم چون کم بوده رابطه و خیلی ازش گذشته صدبار ترمیم شده خودش و اصلا نگرانه ازدواجت نباش هزار نوع پرده هست دکتر وقتی ببینه اصلا چیزی از باکره نبودن نمیگه چون هشت سال گذشته و کاملا خودشو جمع کرده و ترمیم شده

الان این تاپیکت رو خوندم با تمام مشکلاتی که در حال حاضر دارم واقعا چقدر دلم برات سوخت عزیز دلم کاش همون موقع به پدر و مادرت گفته بودی مردک روانی رو بیچاره زنی که باهاش ازدواج کرده وای خدای من

خواهشا استارتر رو ملامت نکنید واقعا همبشه نمیشه گفت خانواده ها بد رفتار مبکنن و اگر گفته بشه میگن لابد خودت فلان کار کردی و....و کلا دیگه خانواده ای هم نداری ولی وقتی دردت فقط مال خودت باشه حداقل فکر میکنی هنوز بقیه نمیدونن و فقط تو عذاب میکشی و هنوز همه چیز عین قبله.

من شرایط استارتر رو ندارم چون اقوامم نبودن.

به من تجاوز شد توی ۱۵ ..۱۶ سالگی از مدرسه میومدم خونه با روپوش مدرسه و کلی پشم.چند روز نخوابیده بودم فصل امتحاناتم بود.

که ۴ نفر با ماسک های ترسناک حمله کردن و....بماند که می کشیدم و چی میکشم.

این صفحه متعلق به من 
خواهشا استارتر رو ملامت نکنید واقعا همبشه نمیشه گفت خانواده ها بد رفتار مبکنن و اگر گفته بشه میگن لا ...

خدا لعنتشون کنه 

ما دخترا چقر سختمونه 

هی حرف نزن سکوت کن

آبروت میره 

انگار آبروی طرف نمیره

خدا لعنتشون کنه  ما دخترا چقر سختمونه  هی حرف نزن سکوت کن آبروت میره  انگار آبروی ...

وقتیکه نمیدونم اون ۴ نفر کین چیکار از دستم بر مبومد من بجه بودم و واقعا ساده بودم.

همش کتاب و امتحان و کلاس و...نه دوستی نه اقوامی

یک جورایی تنها بودم و خب تنهاتر شدم چندین سال گذشته ولی کابوسمه‌

دختر بودن واقعا هنر میخواد

این صفحه متعلق به من 
خواهشا استارتر رو ملامت نکنید واقعا همبشه نمیشه گفت خانواده ها بد رفتار مبکنن و اگر گفته بشه میگن لا ...

تو تنهایی و روزای سخت هیشکی کنار آدم نیس

آدم درد میکشه سختی میکشه اما بزرگ میشه خیلی بزرگ تر از سنش

شاید دیگه خیلی چیزا رو آدم تاثیر نداشته باشه اونموقع

وقتیکه نمیدونم اون ۴ نفر کین چیکار از دستم بر مبومد من بجه بودم و واقعا ساده بودم. همش کتاب و امتحا ...

این گرگ صفت ها باید سر عزیزاشون بیاد 

اما اونا گناه دارن 

هزار برابر سر خودشون بیاد 

چند سال گذشته؟ کنار اومدی