2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست
فکر نکنم کاراشون بی جواب بمونه مواظب دخترامون باید باشیم

پسرام خیلی مورد تعرض قرار میگیرن... مراقب دختر و پسر باید بود. حتی تو سنینه بالا. مخصوصا پسرا تو مدرسه و پادگان. شنیدم خیلی ازار میبینن طفلیا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتقام بگیر میدونم خیلی سخته خیلی ....دختر باشی و نتونی خیلی کارها کنی  درست رو بخون یه ی چیزی ...

از وقتی فقهمیذم چیکار باهام کرده   کلا نا امید شدم   تو درساممم اوفت کردم خیلی.  

دو ساعت برات تایپ کردم جواب من یکیو فقط ندادی😐

کاکتوس کی بودم من😐

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
امشب با خودت و خدا خلوت کن  ازش بخواه و قول بگیر که تقاصت رو از اون و خانوادش بگیره(منظورم پدر ...

عزیزم همیشه هم پدرو مادرا مقصرنیستن شاید سهل انگاری کنن مخصوصا اونایی که تعدادبچه زیاده وپرجمعیتن ،ولی بخدا من دیدم پدرومادری که باخدا هستن اولادشون رذل وبیشرف از آب دراومده

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج
از وقتی فقهمیذم چیکار باهام کرده   کلا نا امید شدم   تو درساممم اوفت کردم خیلی.  

حق داری 

اگه اینطور نمیشد تعجب داشت

ولی نمیشه تو بدبخت شی و خودخوری کنی ناامید باشی 

ولی اون بره کیف کنه 

به خودت بیا انقدر قوی شو که دنیا نتونه جلوت وایسه

بعدا به موقش قشنگ انتقام میگیری 

به این فکر کن 

نشین تو خونه دو دوتا چهارتا کن که چی میشه پاشو و تلاش کن 

اره هست ولی باید حواسشون جمع میبود  مسئول بودن

این به ذات بچه هم برمیگرده ،دیدی تاحالا حتما دوبچه از یه پدرو مادر وبایه روش تربیت،یکی آدم وخلف ،اون یکی بدذات وناخلف

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج
اشتباه همینجاست عزیزم این جور افراد از ترس ابرو هیچی نمیگن و یه عمر با عذاب زندگی میکنن 

ولی به نظر من دیگه باید زیاد بهش فکر نکنه عزیزم. چون مدت زمان زیادی گذشته، ایشون هم که گناهی ندارن، باید با آرامش بشینن و ببینن چه بلایی سرش میاد