2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست
اسی ی پیام براش بفرست. بگو بهش اون گو. هی ک سالها پیش خوردیو فک نکن یادم رفته. سرحال و سرزنده نشستم ...

نمیدونم ولی این آدمه بی شرفیه و بی خیال همه چی ب .. چون دهنش چفت و بست نداره میره این پیام ب صد نفر نشون میده

خیلی عادیه من خیلی نگاهش نمیکنم میدونی مادرم پشت برادرشه برادرش از بچش براش عزیزتره

بیشرفه بی همچیز. انیدوارم خدا از دماغش دربیاره ب بدترین شکل جون بده. عوضی. اه. انشب چقد, پستای ناراحت کننده خوندم. بغضم گرفته. هم جنسام چقد مظلومن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بودم نمی گفتم چون طرز فکر آدما جالب نیست یه عده سرزنشت میکنن یه عده ترحم که هیچ کدوم جالب نیست&n ...

اشتباه همینجاست عزیزم این جور افراد از ترس ابرو هیچی نمیگن و یه عمر با عذاب زندگی میکنن 

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤  ما پرنسس های دیزنی نیستیم ما دختران ایرانیم♥🔥

انتقام بگیر میدونم خیلی سخته خیلی ....دختر باشی و نتونی خیلی کارها کنی 

درست رو بخون یه ی چیزی که هدف داری تلاش کن برای آیندت 

نشین تو خونه و خود خوری کن و هرچیز رو نریز تو خودت 

مجازی جای خوبیه چیزایی که نمیتونیم به کسی بگیم حرفای درگوشیمون رو راحت میگیم و دردل میکنیم

عزیزم شهرهای کوچیک زود حرفها دهن به دهن میشه یک راست و صد دروغ میزارن روش و بازگفت می کنند .

اگه همون ۸ سال پیش گفته بودی بهت حق میدادند ولی الان تهمت بدتر بهت میزنند .به هیچکی نگو ولی اگه خودش به تنهایی جایی دیدی حرفت بهش بزن .هر چند فکر نکنم براش مهم باشه چون اگه عذاب وجدان داشت لااقل ازت خواستگاری می کرد .

نمیدونم ولی این آدمه بی شرفیه و بی خیال همه چی ب .. چون دهنش چفت و بست نداره میره این پیام ب صد نفر ...

ببین اسنستا نصب کن با ی اکانته فیک. بهش دایرکت بده ک ی گوها. یی خوردی منتظر تاوانش باش. بعدم اون اکانتو پاک کن. بزار فکرش درگیر بشه

نمیدونم ولی این آدمه بی شرفیه و بی خیال همه چی ب .. چون دهنش چفت و بست نداره میره این پیام ب صد نفر ...

نه اینکارونکن چون این عوضی شاید بره به دروغ  بگه حسودیش شده من زن گرفتم اونو نگرفتم کاش بایه وکیل حرف میزدی

نه من چیزی نگفتم واسم سوال پیش اومد نمیدونم شمادرجواب کی پست گذاشتید بله کاملا درست میگید خداازشون ن ...

اشتباه ریپلای کردم عزیزم🌹

از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤  ما پرنسس های دیزنی نیستیم ما دختران ایرانیم♥🔥
چه جوری تجاوز کرده مادرت نفهمیده ؟بچه ۸ساله درب و داغون میشه کاملا مشخص میشه تجاوز شده مادرت یه چکت ...

من در کل روز فقط شبا موقع خواب مامانم و بابام میدیدم  و همشم یا تنها خونه بودم یا خونه فک و فامیل