2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست
اسی ب چن تا ارازل و اوباش پول بده ببرنش جای خلوت ی چوب بذارن ک      و    &n ...

ب کی اخه  تو شهرمون همه میشناسنمون کلا خانواده مادرم اینا خیلی آدما با اصالتیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه نمیشه اصلا اینطور اشخاصی روکجاگیر بیاره همش دردسره

براحتی گیر میاد 

شوهر عمه ام به عمه ام خیانت میکرد هزار بار بهش گفتم بیا یکیو پیدا کنیم بدیم مغازشو اتیش بزنن ولی عمه ام ترسید

اسی ب چن تا ارازل و اوباش پول بده ببرنش جای خلوت ی چوب بذارن ک      و    &n ...

چرا چوب اخه 

بنظرم ارازل بهش تجاوز کنن عالی میشه فیلمشم شب عروسیش یجوری پخش کنن بین مردم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
مادرت وقتی دید چکار کرد

وقتی مامانمو دید سریع کشید کنار چون من خیلی خنگ و بچه بودم گول خوردم داشتم نقاشی می‌کشیدم. 

مامانمم رفتیم خونه، رفتیم حمام 

بهم. گفت به کجات دست زد 

بهم بگو 

چیکار کرد که نترس و قسم بخور به فلان جات دست نزد،😏

همین. ولی من خیلی اذیت شدم. و هنوز نتونستم با مردا خوب رفتار کنم،. و تازه از تنفر در اومدم 

موندم چرا باهاش دعوا نیافتاد واقعا الان برام سوال شد من اگ بودم اون خاهر زاده رو آب می‌کشیدم. شاید برا اینه که ب شدت کشته مرده خانوادش بود. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

ایشالله یروزی ازدواج میکنی عاشق میشی مادر میشی ایناهمه رو فراموش می‌کنی 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

خدالنتش کنه😞چطور دلش اومده اخه کی گفته نمیتونی ازدواج کنی

یبار حتما برو معاینه ،بنظرم صداش در نیار اینجا ایرانه پسره احمق انکار میکنه و حال خودت بدتر میشه

انشاءالله ک بهترین ادم قسمتت بشه خودتو آزار نده با فکر

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ب کی اخه  تو شهرمون همه میشناسنمون کلا خانواده مادرم اینا خیلی آدما با اصالتیا

یعنی بهترین انتقامی که میتونی بگیری اینه 

به چند تا قلچماق پول بدی ببرنش یه جای خلوت ترتیبشو بدن فیلم بگیرن

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
باید فردا  ب مامانم بگم  ابرو پسره ارو ببره  چون دیگه بریدم   دارم خودمو ...

هر کسی یه طرز فکری داره ولی عزیزم به نظر من کسی نفهمه بهتره. از نظر دیدگاه مردم چون اون پسره عیبی نداره طوریش نمیشه فوقش عروسیش با این بهم میخوره ولی همه میفهمن که به تو تجاوز شده آبروی شما میره، چون مردم ما نا آگاهن.کسی هم نمیاد خواستگاریه تو، فقط واگذار کن به خدا خودش جوری میزنه کمرش که نتونه بلند شه