2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست
احسنت دقیقا راست گفتین بعدازگذشت زمان گردن نمیگیره وثابت کردنشم سخته

بله اصلا نمیشه ثابت کرد

میگن بعد تجاوز نه دستشویی برید نه حمام نه دست و صورتتونو بشورید لباستونم بندازید تو ی کیسه و سریع برید پیش پلیس

تازه با این وجود هم من خیلیارو دیدم که نتونستن ثابت کنن

بهتره که استارتر پسرعمه ش رو به کارما بسپاره و سعی در یهتر کردن زندگی خودش داشته باشه

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما گناهی نکردی که ازدواج نکنی 

برو یه دکتر زنان بزار معاینت کنه بعد اگه گفت باکره نیستی واقعیتو بگو و خواهش کن بهت گواهی یکارت بده حتی اگه میشه بدون تاریخ بده که تاریخشودچند روز بعد عقدت بزنی راحت 

بعدم که اینهمه سال گذشته شما ببخشید واژنت گ شا د نشده که 

شوهرت نمیفهمه فکر میکنه ارتجاعی هستی 

الانم بگی بی فایدست میگن عاشق اون بی شرف بودی داری دزوغ میگی واگذارش کن به خدا اشغالو

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
واقعا حالش بهتر شد، ؟؟

اره خیلی بهتر شد 

رفت دانشگاه حسابی چسبید ب درس و کارش

تقریبا یشب در میون اون پسر همسایه رو میدید چون صمیمی بودن رفت و آمد داشتن چقد گریه میکرد.... خداروشکر الان حالش خوبه. یکی دوماه پیش هم عقدش بود 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
اسی ب چن تا ارازل و اوباش پول بده ببرنش جای خلوت ی چوب بذارن ک      و    &n ...

خداییش مگه شهر هرته

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
نمیدونم تازه از سربازی اومده بود اینو یادمه 

خدا ازش نگذره

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
ب جون مادرم قسم بخورم کافیه؟

اینقد اینجا دوروغ میگن واقعا حال ادم خراب میشه .عنوان خوندم خیلی ناراحت شدم ،دوسداشتم سرکاری باشه .ولی برا خیلی ها این اتفاق افتاده عزیزم کاش یکم بزرگتر شدی ابروشو میبری چون رابطه کامل داشته در حد دست زدن اینا بود باز اشکال نداشت که نگی   

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
اسی ب چن تا ارازل و اوباش پول بده ببرنش جای خلوت ی چوب بذارن ک      و    &n ...

موافقم 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩