تو بچگی (۸سالگی الانم ۱۶سالمه) یکی از فامیلا نزدیکم بم تجاوز کرد و تحدیدم میکرد ک میکشمت اگ ب پدر و مادرت بگی منم بچه بودم نمیفهمدم تو خونه با این تنها بودم پدر و مادرممم سرکار ا بس حالم بدههه نمیدونم چطور بگم توضیح بدم امشبمم عقدشه 😄 هعییی نمیدونممم چی بگممم فقط میخام گریه کنم خیلی بده هر استوری هم باز میکنم عکسش هس 🤦🏿♀️ شب و روز دارمبش فکر میکنم حتی چن بارم ب خودکشی فکر کردم (: یچیزی بگین اروم شم هرکاری انجام میدم یا هر مردی ک میبینم یادش میوفتم چطور دستمال گذاش دهنمو بست درداییی ک کشیدم به غیر از اینجا کسی نیس ک باهاش حرف بزنم و دردل کنم چون اگ بگم قضاوتم میکنن و ....میگن که لابد تحریکش کردی ( اخه بچه هشت سالههه چیش تحریکت میکنه. ) تقصیر خودته اینا همشم میترسم فامیلام یا دوستام بفهمن و منو مث ی ه،ر.زه ببینین و ترکم کنن و نمیتونم ازدواج کنم میترسم خواهش میکنم مواظب بچه هاتون باشید نزارید مثل من درد بکشن (؛
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)