2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 17776 بازدید | 261 پست
ادمای مثل شما خیلی کم پیدا میشن ❤️

میدونید این دنیا ارزش هیچی نداره الا بهم دیگه محبت و مهرورزی کنیم .وگرنه دنیا پر از خشم و نفرت هست 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا باکره نیستی؟ چطور توی ۸ سالگی این کارو کرده باهات ..  خدا لعنتش کنه به مادرت بگو خو

باکره یعنی کسی ک رابطه نداشته 

خب ب من تجاوز شده  

یعنی رابطه  جنسی. 

بعد اون تجاوز دیگ رابطه هیچی نداشتم 

دوست من 2بار بهش تجاوز شد یبار پسرخالش یبار پسر همسایه 

ب هیچکس نگفت حالش خیلی بد بود 

خیلی افسرده 

بعدش با ما درمیون گذاشت ما به زور بردیمش مشاوره

حالش خیلی بهتر شد 

بعدم ازدواج کرد و تونست کمرنگ. کنه. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫

اسی ایمان داسته باش زمین گرده 

ببین  ی عمو‌ دارم کلا دخترباز بود با دخترا رابطه داشت 

ازدواج کردخ ۳ تا بچع داره زنش کلا خراب 

عالم و ادم میدونن 

عموم میلیاردر همیشه ی غمی داره تو چشماش...

عموم آرزوی هر دختری بود که زنش شه

یا  ودود ...

به حرفام گوش کن تو احتیاج داری که یکی راهنماییت کنه و حرفات رو بشنوه  پیش یه مشاور برو و از اون کمک بخواه حتما میتونه کمکت کنه اشتباهی که خیلیا میکنن اینه که این اتفاقات رو به هیچ کس نمیگن تا ابد پیش خودشون نگه میدارن از هیچ کس نترس و یادت باشه هیچ وقت در برابر سختی های زندگی تسلیم نشو .جنگنده باش

همینجوری دلش خون بود من بدترش کردم  همشم بم میگه تو فکری دخترم داغون میشم

من مادرم درکش میکنم خدا دلش آروم کنه 

رایگان سرکتاب ودعا وباطل کردن طلسمات نحس و نفرین بدون هزینه انجام میگیرد.     💙💚👇👇👇📒📓📔📕📖📗📘📙📃📜📄ما معتقدیم یه دعانویس خوب که تضمین میده بعداز ارسال دعا  درب منزل و نتیجه گیری مخاطب با رضایت طرفین مبلغ توافقی به نیازمندی پرداخت شود✍✍✍✍                                                                            آیا رفتارمان به دیگران می‌آموزد که اینگونه با من رفتار کنید؟

میگی 4 5 بار بهت تجاوز کرد؟ آخه دختر وقتی یبار این کار و کرد دفعات بعد اصلا نباید باهاش تنها میشدی که باز این کار و تکرار کنه. اینقد این چیزا زیاد شده اصلا آدم یلحظه بچشو کنار کسی بذاره حتی خانوادش. 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫