2777
2789
عنوان

شوهرم تغییر کرده

303 بازدید | 14 پست

بچه ها لطفا بیاین اوایل شوهرم بیشتر نازم میکرد لوسم کرده بود مث بچه ها باهام رفتار میکرد خیلی هوامو داشت الان قهر کنم زود عصبی میشه حتی امشب بهش گفتم بیا مث بچه ها رفتار کن باهام نازمو بخر برداشت گفت ساعت 11شبه ها یعنی چی با تعصب گفت بعدم حتی بغلم نکرد گفت تو درک نداری با اینکه قبلا تا اینو میگفتم خودش میومد لوسم میکرد خیلی نازمو میخرید الان فقط بلده از دوست داشتنش نسبت به بقیه بگه مثلا میگه مادرمو خیلی دوس دارم میمیرم براش یا میگه بچه داداشش تازه دو روزه به دنیا اومده میگه خیلی دوسش دارم اصلا میرم پیشش به درک بذار دلت بشکنه با اینکه منم خوشحالی میکردم باهاش گفت شوخی کردم به دل نگیر ازش سرد شدم اصلا نه بهم زنگ میزنه دلم میخاد اونم مث شوهرای بقیه همش پیگیرم باشه حالمو بپزسه ولی تنها بهانش کارشه میگه کارم شلوغه مث تو تا لنگ ظهر که نمیخابم بخدا منم دل دارم دلم واسه اوایل عقدمون تنگ شده انقد هوامو داشت حتی تا همین ماه پیش دقیقا از روز سالگرد عقدمون حس بدی نسبت بهش دارم یه دفه ای هم شد چون شاید بخاطر این باشه که روز سالگردمون خونه بودها تو عقدم ولی با اینکه اولین سالگردمون بود حتی یه پارکم نبردم با اینکه پولم داشت بعدم سره یه چیز الکی قهر کرد باهام الانم که آشتیم بعد از دوهفته یه طوریه رفتارش منم نیاز عاطفیم برطرف نمیشه الان چیکار کنم 😭 😭😭

فقط خدا 

یه اتفاقی تو زندگی تون افتاده که باعث شده نسبت به هم جذابیت ها تونو از دست بدید

باید ریشه یابی بشه

ممکنه علتش  بر گرده به روابط جنسی و.....

به هر حال باید میدا بشه علتش

چی شده نسبت به هم هردتون یهو سرد شدین 

اون چرا حس قبلیو نداره

باید حرفای شوهرتونم شنید

به نظرم برید پیش یه مشاور خوب سریعا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا همش اون نازتو بکشه😐 یه بار تو ناز بکش یه بار هم تو برو سمتش بغلش کن /:

بخدا همش نازشو میکشیدم خیلی همش میرفتم سمتش حتی بعضی وقتا شروع کننده رابطه بودم نمیدونم چرا یهو حالم بد شد اصلا یه دفه ای شد به جون خودم نمیدونم حس خوبی نسبت بهش ندارم نمیدونم شاید چون چن بار تو یه هفته باهام بد رفتار کرد قهر کرد مث زنا بخاطر همون بود یا در کل نمیدونم 

فقط خدا 
یه اتفاقی تو زندگی تون افتاده که باعث شده نسبت به هم جذابیت ها تونو از دست بدید باید ریشه یابی بشه ...

اره راستش دو سه بار رابطه داشتیم ولی خودش فقط ارضا شد من هیچ حسی نداشتم از همون موقع بود که سالگرد عقدمونم بود من قبلا خیلی لذت میبردم ولی الان نه اصلا حتی حالمم بهم میخوره

فقط خدا 
اره راستش دو سه بار رابطه داشتیم ولی خودش فقط ارضا شد من هیچ حسی نداشتم از همون موقع بود که سالگرد ع ...

تو رو خدا بیاین مشورت بدین خیلی حالم داغونه دوسش دارم ها ولی وقتی دوره نمیدونم چرا میاد کنارم یه طوری میشم مامانم میگه انقد عکساتونو گذاشتی فضای مجازی چشمتون کردن حسودا طلسم شدین نمیدونم برم پیش دعانویس ببینه طلسمی چیزی نیست چون واقعا چرا در عرض یه روز اینطوری شدم

فقط خدا 

رابطه ما ام همینطور شده 

لعنت به این زندگی 

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍
تو رو خدا بیاین مشورت بدین خیلی حالم داغونه دوسش دارم ها ولی وقتی دوره نمیدونم چرا میاد کنارم یه طور ...

این چرت و پرتا نیست 

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  
این چرت و پرتا نیست 

پس چیکار کنم دارم دیوونه میشم شوهرم میگه چرا رفتار اینطوریه همش ایراد میگیره دو کلام حرف نمیزنه مث قبل با عشق بهم بگه مشکلت چیه همش میگه چرا یه جوری شدی خودتو اصلاح کن خب آخه درک نداره من نیاز عاطفیم براورده نمیشه بخدا بغض کردم تو همین دوهفته دوکیلو کم کردم بخدا دارم پوست و استخون میشم 😭

فقط خدا 
پس چیکار کنم دارم دیوونه میشم شوهرم میگه چرا رفتار اینطوریه همش ایراد میگیره دو کلام حرف نمیزنه مث ق ...

تا باهاش صحبت نکنی ، صادقانه حرف دلتوتو نزنید ، همو درک نکنید ، سازش نکنید باهم این چیزا حل نمیشه 

ماهم علم غیب نداریم خودت باید اول روحیتو حفظ کنی بعد باهاش صحبت کنی تا بفهمی مشکل چیه

من زیر آوارم 🏴🖤 اینترنت جامعه رو به فساد نکشیده بلکه اینترنت فساد شمارو به ما نشون میده بخاطر همینه که ازش بدتون میاد  
تا باهاش صحبت نکنی ، صادقانه حرف دلتوتو نزنید ، همو درک نکنید ، سازش نکنید باهم این چیزا حل نمیشه&nb ...

من خیلی دل نازکم وقتی سره این مسائل حرف میزنم گریم میگیره دست خودم نیست واسه همون همیشه حرفامون نصفه میمونه 😔

فقط خدا