2777
2789
عنوان

بستن بخت

68 بازدید | 16 پست

بچه ها من الان ۳۵ سالمه

ولی تا حالا خواستگاری ک بیاد خونمون نداشتم

بودن دو سه تایی ک فقط پرسیدن ک

نمیدونم چکار کنم میگن بختم بسته است

واقعا نمیدونم چیکار کنم .

لطفا راهنمایی ام کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا قسمتت بشه عزیزم ولی بالای ۲۵ خواستگار خیلی کم و شایدم نباشه نگران نباش و امیدت به خدا باشه.

دخترای بالای ۲۵چیکار کنن 🥲

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

من ۳۶سالمه و مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره در اصل روستاس خیلی کوچیکه

من خواستگار خوب و بدرد بخور ندارم همه یا معتاد یا سابقه خودکشی داشتن یکی دو نفر هم ک خوب بودن رفتن و پشت سرشو نگاه نکردن

انواع مدل ختم وچله انجام دادم بی فایده بود

فقط ی نماز پنج شنبه هست اونو انجام دادم فهمیدم گیر کارم کجاست

سرچ کن نماز پنجشنبه ایت الله بهجت ۱۱توحید ۲۱توحید ۳۱ ۴۱ توحید

ببین عزیزم منم ۳۴ سالمه و تازه سه ماه عروسی کردم ،قبلش خواستگار هرچی میومد برام ب ازدواج ختم نمیشد حتی رفتم پیش دعا نویس که گناه کبیره ست و بزرگترین اشتباه زندگیم بود نه تنها مشکلت حل نمیشه بلکه بدتر میشه ، خلاصه خیلی فکرم خراب اینا بود فک میکردم بختم بسته ست ، هرچی خانوادم و اطرافیان میگفتن هنوز قسمتت نرسیده باور نمیکردم تا اینکه الان با کسی ک ازدواج کردم واقعا باهام همدل و رفیقه والان ب ابن نتبجه رسیدم اگه با خواستگاری قبل کارم ب ازدواج میکشید الان طلاق گرفته بودم ،پس به چیدمان خدا ذره ای هم شک نکن بهترینها رو برات داره هنوز قسمتت نرسیده مطمينم به زودی عروس میشی ،آیه های قرآنی زیاد بخون نماز حتما بخون همین نماز به داد من رسید به حرفم گوش بده

من ۳۶سالمه و مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم در اسم شهره در اصل روستاس خیلی کوچیکه من ...

این نماز تو خواب مشکل رو میگه؟ با یکبار خوندن ؟

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
این نماز تو خواب مشکل رو میگه؟ با یکبار خوندن ؟

ن تو خواب نیست من ک نیت نمازم فقط و فقط ازدواج و خوشبخت شدن بود هر وقت از خدا ازدواج خواستم بهش گفتم خوشبخت بشم دلم شاد باشه و تنم سالم(بهت ی طوری یا حاجتتو میده یا بهت نشون میده گیر کارت چیه ب من ک نشون داد گیرم چیه)

ن من چندین هفته خوندم میتونی حتی نشسته بخونی چون نماز مستحبیه

هنوز قسمتت نشده هرکسی قسمتی داره ربطی هم به سن نداره من ۳۴ سالمه تازه عروسی کردم

من خیلی درباره جبر و اختیار فکر کردم

به این نتیجه رسیدم بعضی چیزها قسمته مثل زمان تولد و خانواده و...ولی ازدواج قسمت نیست ... دعا هم بسیار موثره

شما حتما دعا کردین خدا براتون درست کرده

من خیلی درباره جبر و اختیار فکر کردم به این نتیجه رسیدم بعضی چیزها قسمته مثل زمان تولد و خانواده و.. ...

واقعا به قسمته شک نکن هنوز قسمتت نرسیده تو هر سنی باشی ازدواج میکنی دختر همسایمون تو ۴۰ سالگی ازدواج کرد من تو ۳۴ ، اینکه میگن بالای 2۵ سال خواستگار نمیاد همش حرف مفته