2777
2789
عنوان

جاریم بدش میاد به شوهرش بگم داداش😏

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 49 پست

عروسای این دوره زمونه چشون شده... باهیچکس نمیسازن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجام یکی اینو گفت یه مرتبه که جاریش شوهرشو داداش صدا میکنه و بدش میاد

اما واقعا من جز داداش یا آقا.... چیزی به ذهنم نمیرسه

مثلا باید بگی برادرشوهر بفرمایید!؟

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

آخه داداش گفتن هم حسادت داره؟جاریها عجیبن واقعا🤔خب نگو داداش.

ولی من میگم داداش😁😁 زنش هم مشکلی نداره.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

به خواهر شوهر میگین آبجی 

به برادر شوهر میگین داداش

خوبه میتونین من اصلا و ابدا اینجوری صدا نمیکنم 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بزرگترع ها کلا دیگه صداشم نمیکنم

با ۴ رقم اخر کد ملیش صداش کن

حل میشه ایشالا❤

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

خب اسمشو صدا کن. 

من بدم میاد کسیرو بجوز داداشام داداش صدا کنم 🤷🏻‍♀️

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
عزیزم کار تو بد نیس ها ولی بهش حق بده رو شوهرش حساسه حالا اون ک واقع داداش تو نیس وقتی د ...

داداش مگه چیه؟

خدایا عاقبتمونو بخیر کن🥺🤲.....نظر بده نی نی سایتی عزیز ولی باشعورباش،هرحرفی که از دهنت بیرون بیاد نشونه ادب خانوادگیته...واگه بی ادبی کنی جوابتو نمیدم چون درشان خودم نمی بینم ،(مهربان باش شاید فردایی نباشد)

زندایی من بدش میاد داییم با مامانم باشه 😑

مامانم هم کاری نداره حتی اینکه بگی دایی رو پُر میکنه هم نمیکنه !!!

داییم و مامانم هم دیگرو خیلی دوست دارن خب خواهر و برادرن !

طوری شده بود که زندایی به مامانجون مامانم گفته بود حاضرم شوهرم زن دوم بگیره ولی با زهرا (مامانم) حرف نزنه و نره پیشش😑😑😑😑😑😑😑😑

می خوام بگم روانی زیاده 

تازه چقدر از توله هاشم نگه داری کردیم !!!!!

اوف جاری زنداداش خواهرشوهر مادرشوهر  اخه کی این‌کدورتا حل میشه همینه که جهان سومیم والا همشون ...

یه وضع اسفناکی داره نی نی سایت...... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔