مادرم سرطان داره از اول کرونا خیلی میترسیدم به خاطر بیماری اش ولی خودش مجبور بود هی برادرها و خواهرها و پدرش و دیگه خلاصه بگم باهمه که می اومدند خونه اشون مراوده داشته باشه منم دوتا بچه دارم و به خاطر همین میترسیدم مادرم که باهمه مراوده به اجبار داشته رو ببینم یعنی خونه ما که نمی اومد جز دو بار پارسال و یک بار امسال ولی من اگه کاری داشتم با ماسک و مدت کوتاهی میرفتم خونه اشون حالا خاله های بد جنسم میگن از روی بد ذاتی اش بوده که نخواسته تو رو ببینه ما یه سال و خرده ایی رفتیم اومدیم چیزمان شد ؟اون یعنی من از روی بد جنسی لش نداشته تو بری و بیایی !خدا ازشون نگذره به نظر تون کار من غلط بود؟
نه عزیزم چه حرفا مادر منم سرطان داشت اما قبل کرونا فوت شدن بعد که کرونا اومد باخودم میگفتم اگه الان مادرم بود باید باز غصع اینم میخورد یاچجوری باید به بقیه میفهموندیم نرن پیشش انشا...هم کرونا تموم شه هم مادرتون خوبشن
نه عزیزم چه حرفا مادر منم سرطان داشت اما قبل کرونا فوت شدن بعد که کرونا اومد باخودم میگفتم اگه الان ...
ممنون دوست خوبم خدا رحمت کنه مادر تو 🖤واقعا فهماندن بعضی چیزها به آدمهایی که مقاومت میکنند در برابر فهمیدن سخته خاله های من به شدت بدجنس آن خودشون همه جوره عاشق بچه هاشون هستند ولی اگه مامانم و من رو ببینند با هم خوبیم اینقدر اذیت میکنند که نگو