2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا همش دلم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 105 پست
😛😛😛😛😂

شام چی داری عشقم😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرغ سرخ میکنم واسه آرش با سیب زمینی خودمم سینه ابپز خوردم عشق دلم🤩جات خیلی خالی❤

نوش جونت عشق قشنگم😍😋😋

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
فداتم یه دونم😍تو چی داری؟

خدانکنه دوردونم😍😘

جات خالی استامبولی دارم لوبیا سرخ میکنم ی عالمه که واسه فردا ظهرم بمونه بریم ناهار باغ بخوریمشون🤦🏻‍♀️😂😂

اره امکانش زیاده  یه سوال... رابطتون با پدرتون چطوره؟    و از نظر عاطفی و صمیمیت خان ...

حالم از پدرم بهم میخوره یسرع در حال فحش دادن و مسخره کردنه معتاده

مادرم توی ضحبتاش مهربونی نداره بیشنر دوس داشتنشو با رفتاراش و خرید و این چیزا نشون میده