2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا همش دلم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 105 پست
شما آره ولی من نه دیگه😕😕😕 عیب نداره دنیادوروزه میگذره همش😅😘😘😘

این چ حرفیه عشقم 😘😍

مهم اینه دلت جووون باشه سن که عدده😉

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نمیدونم ولی من همش دلم میخواد عاشق این مدلیا بشم یا مجرد باشع یا زن اولشو طلاق داده باشه وای خدایا ...

اگه تاپیک هایی‌ که با عشقشون یا همسرشون فاصله ی سنی زیادی دارن رو ببینی که چقد اذیت میشن این فکرو نمیکنی..

من خودمم ۱۵    ۱۶ سالگیم  دوس داشتم پارتنرم بالای ۳۰ سال داشته باشه... ولی الان ۲۰ سالمه  همین که همسرم ۴سال ازم بزرگتره  حس میکنم کافیه

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگر اینکه متاهل باشه وگرنه پسره😂😂😂🤞

همین😂😂😂

قربونت بشم همه جا تعقیبم میکنیاااا😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
این چ حرفیه عشقم 😘😍 مهم اینه دلت جووون باشه سن که عدده😉

نگو باورم شد پیرما😂😂😂

حرفت درسته عزیزم🤗😚😚😚

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
نگو باورم شد پیرما😂😂😂 حرفت درسته عزیزم🤗😚😚😚

نخیر کجات پیره دقیقا🤐🤐😂😂اول جوونیته نگو اینجوری😘😘😘

عزیزی❤💋❤

من مثل کوه پشتتم ربطی نداشت ولی همچین بی ربطم نبود🤔😐😂😂😂😂😂

😂😂

جان جان😂😍😍🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😂😂💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋❤❤❤❤❤❤

😂😁 اطلاعات روانشناسیم زیاده یکم  

من میگم نکنه ریشه تو بچگیم داره چون مادرم میگه بیشتر رفتارا و نیازای ادما و حالتاشون ریشه توی بچگیشون داره

من میگم نکنه ریشه تو بچگیم داره چون مادرم میگه بیشتر رفتارا و نیازای ادما و حالتاشون ریشه توی بچگیشو ...

اره امکانش زیاده  یه سوال...

رابطتون با پدرتون چطوره؟    و از نظر عاطفی و صمیمیت خانوادتون درچه سحطی قرار داره؟

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
2790
2778
2791
2779
2792