2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا همش دلم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 105 پست
سلام عشقم شاید ماهاپیر شدیم نمیفهمیم🥺 چن سالته عزیزم؟

سلام نفسم😍😍من 25 اینا

تو چندسالته😍

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم همینطوریم طبیعیه

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(
منظورت متاهله؟؟؟ یا منظورت از مررررد  سنشه؟؟ و اینکه تعریفت از عشق اشتباهه چون عشق یه اتفاق طب ...

نمیدونم ولی من همش دلم میخواد عاشق این مدلیا بشم

یا مجرد باشع یا زن اولشو طلاق داده باشه وای خدایا دارم دیونه میشم چرا اینجوریم من اخه

طبیعی خب چون توی سن های پایین تر میل بیشتر ولی حتی ممکن خوشتم نیاد.

قتل های خاموش زمانی اتفاق می افتد که  جسد های متحرکی بنام انسان بدون احساس شروع به راه رفتن و حرف زدن می کنند و انسانیت را به گورستان آرزوها و خاطرات فراموش شده می برند ...  
😍😘 منم ۲۹😕

ن بابا پیر نیستیم که تازه اول جوونیمونه😍😍😍😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ن بابا پیر نیستیم که تازه اول جوونیمونه😍😍😍😂

شما آره ولی من نه دیگه😕😕😕

عیب نداره دنیادوروزه میگذره همش😅😘😘😘

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
نمیدونم ولی من همش دلم میخواد عاشق این مدلیا بشم یا مجرد باشع یا زن اولشو طلاق داده باشه وای خدایا ...

رمان زیاد نخون  فیلم کمتر ببین... و اینکه بخاطر سنته

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
پس من خیلی بچم😊😂

دقیقا😂

رمان زیاد نخون  فیلم کمتر ببین... و اینکه بخاطر سنته

من اصلاااا اهل رمان نیستم بدم میاد یجورایی فکر میکنم وقت تلف کردنع

فیلمم ک میبینم اصلا عاشقونه نمیبینم بیشتر اطلاعاتی و.پلیسی و این مدلیا میبینم