2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر بزرگم ب شدت عاشق اخرین بچشه 

فکر نکنم علاقه ای ب بقیه داشته باش 

دلیلشم اینه چون میلاد اخرین بچست 😐 بچهاشم از ما بیشتر دوسداره 

مادربزرگ پدریمم عاشق اخریه بود 

چون بچه کوچیکست😐

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
پدر مادرا معمولا اون بچه ای رو بیشتر دوس دارن و بهش اهمیت میدن و خرجش میکنن که اون بچه از بقیه &nbs ...

وای دقیقا همینههههههههههههههههههههه

شخصی جهنم را برایم اینگونه توصیف کرد: در اخرین روز زندگی ات  در روی زمین شخصی که از خودت ساخته ای. شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد.
واقعا ک

هرچیزیم ک داشتن‌زدن ب نام اخرین بچه حالا اون اخرین بچه بدترین رفتار رو باهاشون داره 😐❤

واقعا چرا من همون بچه ایم که نه پدرم نه مادرم دوسم دارن اندازه بچه هایی دیگه 

فکر هم نکنید شاید بده من نه اتفاقا اونی که کم خرج تر به فکر پدرمادر بیشتر وهمیشه باخواسته هاشون کنار میاد منم نمیتونم ناز کنم چون کسی براش مهم نیست،😔

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

فهمیدی به منم بگو خیلی دوست دارم بفهمم😤😤😤😤

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...