2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

104 بازدید | 16 پست

سلام برای جلوگیری از استرس به پیشنهاد دکتر قرار شد بهانه ای بیارم برای همسرم که تا چند ماه قرص ضدبارداری میخورم.اما دقیقا روز تخمک گذاریم منی رو نریخت .پری روز رابطه داشتم و اگر بخواد اتفاقی بیفته اسپرم پسر همشون کشته شدن...

سرزنش نکنید من از نظر خلقی و روحی تمایلی به دختر ندارم..‌.

امیدوارم ھر جنسیّتی کہ ھست سالم باشہ

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سرزنش چرا توکل کن عزیزم خیلیا با یک درمیان یا ناخواسته باردارشدن وپسر شد .تحت نظری برل جنسیت؟ میتونم بپرسم چیا بهتون داده وچه تجویزی کرده؟

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤

انقدرم این چیزا دقیق وقانونمند نیس برا جنسیت

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
سرزنش چرا توکل کن عزیزم خیلیا با یک درمیان یا ناخواسته باردارشدن وپسر شد .تحت نظری برل جنسیت؟ میتونم ...

نه فقط مصرف گرمی جات دارم .خودم همیشه میگم خدا بهتر میدونه چه بچه ای مناسب ماست ولی الان چون شنیدم از نظر علمی اسپرم پسری نمونده خیلی ناراحتم .و اینکه تخمک گذاریمم از دست دادم

امیدوارم ھر جنسیّتی کہ ھست سالم باشہ

امین بیشتر از این ناراحتم که میدونم همه اسپرمای پسر مردن.وگرنه من فقط به بچه پسر علاقه دارم نه اینکه بگم دختر نمیخوام

نه فقط مصرف گرمی جات دارم .خودم همیشه میگم خدا بهتر میدونه چه بچه ای مناسب ماست ولی الان چون شنیدم ا ...

سعی کن بیش از حد گرمیجاتو استفاده نکنی میگن اثر عکس میزاره اصلا هم ناراحت نشو من همه روی اقدام کردم اقدام پسر بودم وروز تخمک گذاریم رابطه داشتم اما جیگر گوشه ام دختره توکل کن

❤❤اقاجان ممنونم ❤❤سبحان الله الهی شکر❤❤❤
چجوریه؟

سیر رو پوست میگیری میشوری نخش میکنی میزاری داخل و سر نخو بلند میگیری تا درش بیاری.هم میتونی نیم ساعت به پهلو باشی و هم میتونی تا صبح باهاش بخوابی.بو سیر اگه به دهن خودت یا بینی اطرافیان اومد یعنی باردار نیستی.اما شنیدم که اگر انسداد لوله رحم داشته باشی هم بو سیر رو حس نمیکنی