2777
2789
عنوان

دوست ندارم مامانم ناراحت باشه

92 بازدید | 1 پست

سلام من زهرام مامانم یه معلمه و خیلی دوست داره پولدار بشه اول رفت توی کار تلفیق و هنر که اصلا کار جالبی نبود می‌گفت باید بیای خرید بزنی بعد برای خودت زیر درست بیاری وقتی توی این کار موفق نشد و شرکت سقوط کرد مامانم یه مدت حالش خیلی بد بود خیلی ناراحت بود ولی فراموش کرد دیگه یه مدت بعد وارد ارز دیجیتال شد اما از همون لحظه که وارد شد سه و چهار روز بعد اون ارز هم سقوط کرد و مامانم اون لحظه خیلی ناراحت شد همش میگفت شانس من خرابه و هیچ وقت موفق و پولدار نمیشم  ولی بعد از ۶ ماه اون ارز پیشرفت کرد و مامانم تونست سود کنه و اصل پول حتی بیشترش رو در بیاره از اون موقع دوباره وارد ارز شد و چیز های بیشتری خرید من کامل در جریان نیستم بعد یه مدت این ارز هم دیگه یه مقدار فراموش شد اون موقع خالم وارد شرکت لدورا شد دیگه فکر کنم همه بدونن شرکت لدورا چیه  خالم از مامانم خواست که کمکش کنه ولی مامانم چون از شرکت قبلی ناراضی زیاد دوست نداشت که باشه ولی به خاطر خالم واردش شد از وقتی که مامانم وارد شده نتوانسته زیاد فروش کنه حتی به یه عالمه آدم هم گفته که بیان بهشون پیشنهاد داده ولی قبول نکردن حتی بعضی ها اصلا تحویلش نگرفتن  امروز دختر دایی مامانم که توی این کاره به مامانم پیام داد که بیا اسم محصولاتی که داری رو بگو تا اکه من مشتری براشون داشتم وسایل تو هم بفروشیم اون فقط میخواست کمک کنه ولی مامانم ناراحت شد نه برای این که اون اینو گفت برای این که اون که خانه داره پیشرفت کرد ولی مامانم نه  ( این شرکت جوریه که باید وقتی ثبت شدی خرید بزنی و محصولاتی رو که دارن بخری این شرکت هر محصولی که فکرش رو بکنید داره از محصولات آرایشی و بهداشتی گرفته تا نوشابه انرژی زا و خیلی چیز های دیگه حتی عطر هم دارن )  من خیلی مامانم و دوست دارم و اصلا دلم نمی‌خواد که ناراحتیش رو ببینم مامان من هم حق موفقیت رو دارن میخواستم بگم که اگر کسی هست که دوست داشته باشه که از محصولات لدورا استفاده کنه حتما کامنت بزاره درسته شاید قیمت هاشور بالا باشه ولی لدورا یه برنده و خیلی با کیفیت و عالی هستن من خودم خیلی هاست رو استفاده کردم و کاملا راضی هستم پس اکه خواستید حتما کامنت بزارین آیدی پیج مامانم هم براتون میزارم  

Clove.beautyshop@