2777
2789
عنوان

درخواست دوستی کاربر مرد+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5609 بازدید | 164 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در جواب اونایی که میگن چرا درخواستشو قبول کردی اینجا مرد زیاد درخواست میده منم قبول نمیکنم اما امروز سر حضور یه اقایی توی این سایت که معلوم بود هدفشون از اومدن توی این سایت چیه توی یکی از تاپیکا دعوا شد و من برای اینکه به بفیه کاربرا اثبات کنم درخواست ایشون رو قبول کردم و جواب دادم تا دست بقیه شون رو بشه😏

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
شما چی بهش گفتی

منم گفتم به پهلو 

بعد گفتم مگ خانم نیستید گف نه😂😶

اگ قلبمم منت تپیدن بزاره درش میارم                                         شاید  تنها کسیو ک فراموش نکنم تویی
اسی بیشتر بی ادبه ک جواب داده و لغو دوستی نکردی یعنی چی اینکارا

از اول کار اسی بد بوده که اولا درخواست دوستی و قبول کرده بعد باهاش چت کرده 

پسره هم کم نزاشته

این پسرا چه زرنگن اسم خواهر و مادر خودشون که میاد دیگه هرچی فحش بلدن به طرف میگن

چرا انقدر نژاد پرستانه عمل  میکنین حالا این اقا یگاری کرده بقیه چه گناهی کردن چرا بقیه مردا را ...

البته این نژاد پرستی نیستا فکر کنم جنسیت گرایی یا جنسیت زدگی یا همچین چیزیه . شغلتون چیه ؟

اسی خودت کشش دادی تو ک میدونستی آقاست پس یا قبول نمی کردی یا اگرم قبول کردی از رو کنجکاوی ک ببینی چیکار داره قصدشو ک فهمیدی لغو میزدی ن وقتی ک‌فحش بده تاپیک بزنی 

https://harfeto.timefriend.net/16878817494237
این مثال الان جاش اینجا نیست ایشون خودش خواسته و با این آقا همکلام شده اون رو واسه تجاوز به کار میبر ...

هیچ ربطی به تجاوز نداره گیرم که صحبت کرده باید اینارو بارش کنه...همیشه دخترا مقصرن ازنظرهمه

حتی اگه بهشون تجاوزبشه میگن لابد یجور گشتی که طرف تحریک شده

خدایا شکرت بابت همسرم وسه تا ثمره عشقمون😍🙏خانمای نی نی سایتی عزیزخواهرای قشنگم لطفا وقتایی که تاپیک مشاجره باهمسرم میزنم به امضاوپروفایلم کلید نکنین توهرزندگی مشکل هست....اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌دنیامیچرخه تادقیقاتوموقعیتی قراربگیری که بقیه روقضاوت بیجاکردی🤗🤗#قضاوت ممنون🚫

خب عزیزم اگه درخواستش رو قبول نمیکردی که نمیتونست پیام بده.

بعدم شما خودتم انگار همچین خیلی ناراحتم نشدی.

درضمن همه مردای سایت که اینجوری نیستن.

اگرم درخواست دادن قبول نکن دیگه اسکرین گذاشتن که نداره.

اون اقا که به زور نگفته درخواستمو قبول کن،شما خودت قبول کردی میتونستی قبول نکنی

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌