2777
2789
اووووف منم دلم میخاد دوباره تجربه کنم مادر شدنووووو

من که بار اولم میشه اگه خدا بخواد و بمونه😊

شما هم ان شاءالله که هرچی خیره براتون پیش بیاد❤

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق بچه ام ۲۶سالمه بچه دوممه بعد اینم با دوسال فاصله سومی رو دنیا میارم و با عشق نگهشون میدارم ت ...

به سلامتی عزیزم 

منم این ماه خدا بخاد میخام برم ازمایشات پیش بارداذی اقدام کنم برا دومی 

خیلی خیلی دلم بچه میخاد 

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 
من الحمدلله یه بارداری داشتم که پسرمو به دنیا اوردم الان ۲۰ماهه هست سر اون hcgزده بودم اما این نه ...

خدا برات نگه داره😍

ان شاءالله که این یکی رو هم سالم بغل میکنی

آره موافقم هرچی بیشتر اطلاعات داری نگرانیتم چندین برابر میشه🤦‍♀️

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
من که بار اولم میشه اگه خدا بخواد و بمونه😊 شما هم ان شاءالله که هرچی خیره براتون پیش بیاد❤

انشالله سالم و سلامت و دوقلو دنیا میان 

تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم 

ای خدااااا این دردونه‌ها رو ببینننن😍😍😍

خدا نگهشون داره

وای خدایا از اینا لطفا🥺🥺🥺

من که بار اولم میشه اگه خدا بخواد و بمونه😊 شما هم ان شاءالله که هرچی خیره براتون پیش بیاد❤

ایشالا میمونه عزیزم

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

به سلامتی عزیزم  منم این ماه خدا بخاد میخام برم ازمایشات پیش بارداذی اقدام کنم برا دومی  ...

چند سالته؟؟بچه اولت چندسالشع

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

دختر دایی منم دوقلو طرف مادرش نبود از مادربزگمون به ارث برده

مادر بزرگتون همسانن دوقلوهاش؟

ای خدااااا این دردونه‌ها رو ببینننن😍😍😍 خدا نگهشون داره وای خدایا از اینا لطفا🥺🥺🥺

مرسی انشالله برا شمام دوقلو سالم میشه

مادر بزرگتون همسانن دوقلوهاش؟

نه یه پسر یه دختر