2777
2789

ماه گل بخاطر بدهی پدرش زن دوم خان میشه بچه دار میشه دور از چشم خان میده طایه بزرگش کنه حتی می جان خودشم نمیدونه بچه ماه گله ..برزو عاشق می جان میشه الان ماه گل گف برزو و می جان خواهر برادرن

💑=👧👧🧒
ماه گل بخاطر بدهی پدرش زن دوم خان میشه بچه دار میشه دور از چشم خان میده طایه بزرگش کنه حتی می جان خو ...

اوه دیشب گفت اینارو من کامل نمی بینم

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرماهگل زمان قدیم بدهکار میشه به خان بزرگ و خان میگه دخترت عقدم بشه بدهیت میبخشم 

خلاصه ماهگل عقد میشه و هیچکس نمیدونه تا اینکه ماهگل حامله میشه خان میگه تا کسی ندونسته بندازش 

ماهگل میره پیش دکتر و بچه رو بدنیا میاره و بخاطر اینکه خان بهش شک نکنه بچه رو میزاره تو امامزاده که زنی بنام طایه اونحا زندگی میکنه 

خلاصه سالها میگذره 

دختر ماهگل بزرگ میشه اسمش میجان و برزو پسر خان عاشقش میشه 

و ماهگل مجبور میشه همه چی رو به خان بگه

اين روزها دارم با خيال ِ آمدنت تصوير مي بافم. تو حتما براي من يك طالع ِ شيرين از طعم ِ دوست داشتني عسل خواهي آورد.