2777
2789
عنوان

ارتودنسی کردم

452 بازدید | 24 پست

خیلی پشیمونم همش درد دارم دارم از درد میمیرم هفته ی دیگه هم میریم مسافرت با این درد اسم چیکار کنم 😪😭

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

ی ژلوفن بخور دردش همون یکی دوروز اوله بعد عادت میکنی

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی ژلوفن بخور دردش همون یکی دوروز اوله بعد عادت میکنی

وایی ضرر داره ژلو فن 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

والی ضرر داره ژلو فن 

پس درد و تحمل کن خوب میشی زود

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

اگ اون پلاک ها اذیت میکنه لباتو پک ارتودنسی بخر توش خمیر مخصوص هست میزنی بهش دیگ اذیت نمیکنه من موقعی ک سرکار بودم آدامس میزدم بهش تا عادت کنم دسترسی نداشتم ب خمیرم😁

سه چهار روز اول فقط درد داره بعدش خوب میشه

الان ۳ روز زدم بی فایده همش سردرد دارم چشمام درد میکنم پیشونیم درد میکن دندونام خیلی دارن بهم فشار میارن به سرم چشمام فشار میارن انگار چشمام همش میخواد اشک بیاد 

انشالله دردت بهتر شه عادت میکنی هزینش چقد شد

نمی‌دونم راستش مامانم بابام هر بار که میریم ۳۰۰ هزار تومان میدن ولی نمی‌دونم قیمت کلش چنده 

چند روز ارتودنسی کردی؟

سه چهار روزه