2789
عنوان

(ایده غذا)😋🍔🥗

206 بازدید | 13 پست

#بادمجان_بقچه_ای 🍆 😋

▫️ بامجون قلمی 4-5تا
▫️گوشت چرخ کرده 500گرم  
▫️پیاز رنده شده یک عدد کوچک
▫️جعفری ریز شده. یک قاشق
▫️نمک فلفل ادویه جات پودر سیر مقداری
▫️رب گوجه یک قاشق غذاخوری

🔸ابتدا بادمجون هارو به صورت درازا برش میزنیم نه خیلی نازک باشن نه خیلی کلفت ..نمک میپاشیم چند دقیقه ای صبر میکنیم تا تلخیشون از بین بره. . حالا گوشت چرخ کرده رو با نمک و ادویه ها و پیاز و جعفری مخلوط میکنیم یکم استراحت میدیم بعد به صورت گردی شکل میدیم بهشون و تو روغن سرخ میکنیم بعد بادمجون هارو میشوریم خشک میکنیم سرخ میکنیم حالا میریم که بقچه کنیم به این صورت بادمجون هارو به صورت به علاوه قرار داده و یک عدد از گوشت سرخ شده تو وسطش گذاشته بعد بقچه رو تا میکنیم وبا خلال دندان فیکسش میکنیم روشون هم گوجه و فلفل میزاریم حالا تو تابه ای چیده و روش هم مخلوط (رب و اب و ادویه و پیاز داغ) رو مخلوط میکنیم سس درست میکنیم و میریزیم روش دوباره میزاریم رو شعله ملایم تا نیم ساعتی دوباره بپزه یا اینکه تو فر بزارین با دمای 180 و حالا نوش جان

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@dokhtarebala77 سلام ببخشید ت تاپیک پستتون رو دیدم ک گفتین لاغر بودین چاق شدین میشه بگین چطوری🥺

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
@dokhtarebala77   سلام ببخشید ت تاپیک پستتون رو دیدم ک گفتین لاغر بودین چاق شدین میشه بگین چط ...

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

؟؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
سلام عزیزدلم با کالری شماری

😢مثلا چ کردی

😢مثلا چ کردی

برنامه مانکن یا یا کرفس نصب کن قدو وزنتو بزن بهت کالری پایه میده مثلا ۱۲۰۰تو ۵۰۰تا هزارتا بیشتر بزن مثلا بکن ۲۰۰۰تا کالری غذاهاتو بیشتر کن 

ثبت کن از صب تا شب چیا میخوری تو برنامه خودش کالری هرغذارو داره مثلا ۱۵قاشق برنج معادل ۵۰۰کالری یا ی لیوان شیر گاو معادل ۲۰۰کالری همه اینا اخرش میشه مثلا ۱۸۰۰کالری اون روزت هرچی بیشترازپایت بزنی زودتر وزن میگیری

برنامه مانکن یا یا کرفس نصب کن قدو وزنتو بزن بهت کالری پایه میده مثلا ۱۲۰۰تو ۵۰۰تا هزارتا بیشتر بزن ...

خب قرص دارویی چیزی مصرف نکردی برا اشتهات

خب قرص دارویی چیزی مصرف نکردی برا اشتهات

قبل کالری شماری چراولی نثلا دوکیلو میومدم دوباره کم میشد این بار رو حجم معدم کار کردم ک موندگار بشع میتونس کتارش پودر رویال بخوری یا زینک پلاس

قبل کالری شماری چراولی نثلا دوکیلو میومدم دوباره کم میشد این بار رو حجم معدم کار کردم ک موندگار بشع ...

رویال ک گمشه

😭من اشتها ندارم

بعدم دوس دارم زود چاق شم خسته شدم از لاغری