2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه ماهه اوکی شدم‌من بعد از اینکه گواهی نامم اومد

من روزی ک تو امتحان قبول شدم‌حامله بودم دیگه نتونستم رانندگی‌کنم یعنی از فردا برم یک ماهه اوکی میشم

✌✌✌✌

20سالگی گواهی گرفتم ولی دوسال پیش ماشین دیدم اونم خداخیرش بده شوهرم برام گرفت قبلش چن باردوباره رفتم اموزشگاه مربی گرفتم تمرین کردم بعدراه افتادم البته ناگفته نماندک چن باری حسابی کوبوندمش این واونوراماالان دیگه واسه خودم راننده ای شدم 😍😜😁

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
من روزی ک تو امتحان قبول شدم‌حامله بودم دیگه نتونستم رانندگی‌کنم یعنی از فردا برم یک ماهه اوکی میشم

اره من هر روز به اندازه یک ساعت رانندگی میکردم با ماشین خودم 

هر روز بری یه ماهه فولی

وکیل عدلیه ⚖️

20سالگی گواهی گرفتم ولی دوسال پیش ماشین دیدم اونم خداخیرش بده شوهرم برام گرفت قبلش چن باردوباره رفتم ...

خداروشکر من این مربی ک گرفتم گفت ۴ جلسه ای یاد میدم حالا نمیدونم دیگه بعد این برم دوباره آموزشگاه مربی بگیرم یا ن

✌✌✌✌

اره عزیزم ۵ جلسه خصوصی برو حله بعدشم خودت به تنهایی بشین وتو خیابونای خلوت با سرعت کم .تو میتونی 

خداروشکر من این مربی ک گرفتم گفت ۴ جلسه ای یاد میدم حالا نمیدونم دیگه بعد این برم دوباره آموزشگاه مر ...

والاابجی اون مونده به استعدادوتوانایی خودت ک بتونی تو4جلسه اوکی شی🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

آی ام شوماخر 

فقط ی نصیحت نترس از رانندگی اگه می ترسی اصلا نشین پشت فرمون که افتضاح هست رانندگی اینجور خانمها تو خیابون این همه مرد تصادف میکنن در طول شبانه روز کسی بهشون نمیگه رانندگیتون بده یادش بخیر مربی من جلسه سوم وسط رانندگی مجبورم کرد رانی بخورم زن هم بود بهم گفت اگه بخوای راننده زن باشی باااااید بهترین باشی 💓

آی ام شوماخر  فقط ی نصیحت نترس از رانندگی اگه می ترسی اصلا نشین پشت فرمون که افتضاح هست رانندگ ...

خوش به حالت منم میترسم البته جاهای خلوت خیلی نشستم ولی انقد ترسو تو شلوغی نمیرم نمیدونم چیکار کنم پسرهام شوهرم همش بهم میگن یه جوری در میرم از زیر رانندگی باز سری بعد دوباره همون حرفها....