2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکست

134 بازدید | 4 پست

دوست مامانم با دخترش اومدن خونمون دخترش هم سن خودمه

حرف خاستگار و اینا شد مامانم گفت ایناهم یه همسایمون خاستگارشونه(منظور مامانم با خواهرم بود)بعد دختر دوست مامانم از خواهرم پرسید چرا قبول نکردی خواهرم گفت چرا تا حرف خاستگار و شوهر میاد همه زود ذهنشون میاد رو من نه فلانی(خودم)

دختره هم گفت چون تو خوشگلی

واقعا دلم شکست ایقد گریه کردم ک چشمام پف کرده

من ک خودم اهمیتی ب خاستگار نمیدم و اصلا ذهنمم تو قضیه ازدواج و اینا نیس اما از حرفش خیلی ناراحت شدم

از طرف دیگم مامانم تا یه خاستگار واسه خواهرم میاد میشینه همه جارو پر میکنه و میگه منم خیلی سعی میکنم اهمیت ندم ولی با این کارش داره ب من حس بی ارزشی میده که همه خواهرمو میخان

به امید آبادانی کشورم✌🏻🤍🕊

خیلی حس بدی به ادم وارد میشه ولی مطمئن باش خوشبختی به قیافه نیست

هیچوقت اینقدر ناراحت نشده بودم

دلم میسوزه ک هم قیافم خوبه هم هیکلم تو باشگاه آرزوی همشونه قدمم بلنده

اونوقت یه دختر بیشعور همچین حرفیو بزنه

هرچی آدم پاک زندگی کنه گوه شانس تره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هیچوقت اینقدر ناراحت نشده بودمدلم میسوزه ک هم قیافم خوبه هم هیکلم تو باشگاه آرزوی همشونه قدمم بلندها ...

منم اوکی هست

ولی بعضی ها اقبال شون بلنده واقعا

ازشون دور شو باشگاه ک میری کلاس برو دانشگاه برو

مادران بزار ایقدر خونه تمیز کنه برای خواستگار ها تا سیر میشه

منم اوکی هست ولی بعضی ها اقبال شون بلنده واقعا ازشون دور شو باشگاه ک میری کلاس برو دانشگاه برو مادر ...

اره بخدا

من بخدا ازدواج و اینا اصلا برام مهم نیس

اما وقتی میبینم هرخاستگاری میاد جلو واسه خواهرمه قلبم مچاله میشه نه از روی حسودی کردن فقط غصه میخورم که مگه من زشتم،مگه من چی کم دارم،مخصوصا اینکه مامانم هر خاستگاری واسه خواهرم میاد میره همه جا میره میگه و منو بی ارزش میکنه بقیه با خودشون میگن چرا این نداره

دانشگامو تازه تمام کردم