2821
2789
عنوان

کیک ...

178 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها من برای اولین بار کیک درست کردم یعنی تازه گزاشتم تو قابلمه بپزه نمیدونم بپزه یا ن خوب بشه یا ن واقعا نمیدونم زیرشو کم کردم فعلا یکساعت بمونه کافیه وسطش میپزه توستر نداشتم واسه همین تو قابلمه گزاشتم...

کـه دانـد بجـز ذات پـروردگـار...کـه فـردا چـه بازی کند روزگـار

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زیرش کم باشه بعد ۴۰ دقیقه اینا یه سر بزن با یه سیخ یا چنگال امتحان کن اگه پخته باشه بهش مواد نمیچسبه و می تونی خاموش کنی زیر گازو بزاری خنک شه بعد از قالب جدا کنی

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

برای قابلمه بگم من همیشه اینجوری  درست میکنم عالی میشه

قابلمه خیلی بزرگ بردار،شعله پخش کن بزار تو قابلمه بزرگ بعد یه قابلمه کوچیک تر بزار روی شعله پخش کن بعد تو قابلمه کوچیک ی کاغذ اندازه اش ببر بزار روغن هم بریز روش مواد بریز و زیر خیلی کم کن و دمی هم بزار تا دوساعت بزار باشه اصلا سرش باز نکن😁❤

حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
زیر قابلمه ای بزار نیم ساعت یه ورش بپزع بعد نیم ساعت برعکسش کن بزار نیم ساعت دیگم اونورش بپزع

عزیزم زیرشو خیلییییی کم کردما خوبه بنظرت ؟ وسطشم میپزه؟

شعله پخش کنم بذار زیر دیگ.دم کنی هم رو درش بذار.یه ساعت دیگه خلال دندون بزن اگه نچسبید بهش آمادست.وگ ...

وای دمکنی هم نزاشتم که یعنی نمیشه دیگه 

2790
2823
2791
2779
2792