2777
2789
عنوان

صدف بیوتی ،النازگلرخ یا ملینا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 55 پست

نمیشناختم الان رفتم دیدم سه تاشونم ازبس عمل  کردن شبیه همدیگ ان

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
حس میکنم خیلی مغروره و خودشو میگیره  البته درگیر هیچکدوم نیستم ولی ب اون دوتا حس بهتری دارم

خب چون نمیشناسیش اینجوری فک میکنی البته من ملینارو بیشتردوس دارم ولی تز لحاظ چهره و موفقیت الناز اوله

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشناختم الان رفتم دیدم سه تاشونم ازبس عمل  کردن شبیه همدیگ ان

وا😑حالا عمل دارن صددرصد ولی اصلا شبیه هم نیستن ک

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

ملینا😶

اخه چه اسمیه میذارن رو خودشون میخوان خاص باشن مثلا

یاد ملامین افتادم

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
صدف بیوتی چون خوده خودشه

اره خیلی خود خودشه این دروغ اخریش ک واقعا افتضاح بود

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
صدف هم زیباس  هم موفق.. جایزه هم‌توی اینفلوئنسری بیوتی گرفته جدیدا... جزو زنان موفق ایرانی در ...

چقدر ساده این اون جایزه نیست تندیس هست همرو گول زده

برو پیجای مختلفو ببین

واسه گرفتن اون به اصطلاح جایزه رفته ثبت نام کرده و پول داده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

من قبلا خوشم میومد از صدف ولی یه لایوش زمان شهادت بود یکی کامنت گذاشت شهادته صدای اهنگ رو کم کن بعد گفت اگه شهادته اینجاچیکار میکنی توی لایو و بدم میاد هر لجنی نمیدونم چیزی که توی ذهنشونه میان به بقیه میگن و اینکارا توهین و این حرفا حس بدی بم دست داد الان نیاین بگین حقش بوده و فلان ما ادما با هم فرق داریم و من از لحنش بدم امد

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
صدف هم زیباس  هم موفق.. جایزه هم‌توی اینفلوئنسری بیوتی گرفته جدیدا... جزو زنان موفق ایرانی در ...

همچین جایزه شاخی هم نگرفته یکم تحقیق کنید بد نیس.اونا فقط جنبه خودنمایی داشت

2790
2778
2791
2779
2792