2777
2789
عنوان

صدف بیوتی ،النازگلرخ یا ملینا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 55 پست
چقدر ساده این اون جایزه نیست تندیس هست همرو گول زده برو پیجای مختلفو ببین واسه گرفتن اون به اصطلاح ...

۵۰ یورو داده ثبت نام کرده خخخ بعد برگشته میگه من جایزه کن برم انگار فیلم سینماییه چیزیه.اسکلن بخدا

من هیچ کدوم دوس ندارم چون دستاورد خاصی ندارن که بخوان مورد علاقه من باشن اما الناز گلرخ سوای حاشیه هاش برندrareسلنا گومز رو خوب تحلیل کرد من چون از سلنا خیلی خوشم میاد ویدیو مربوط به برندشو دیدم ...

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر ساده این اون جایزه نیست تندیس هست همرو گول زده برو پیجای مختلفو ببین واسه گرفتن اون به اصطلاح ...

شما چرا جوش میزنی حالا...  ما ساده نیستیم گول نمیخوریم   زندگیمون به جایزه داشتن یا نداشتنش  یا صداقت و دروغاش وابسته نیست ک بخوام بخاطرش حرص بخورم...

من فقط به عنوان یه بیوتی بلاگر دنبالش میکنم نه کمتر  نه بیشتر... از این بابت هم ک به نوعی نقش معلمم رو داشت ازش ممنونم که باعث شد بهتر بتونم روی مدرک میکاپ گرفتنم کار‌کنم...   حالا جایزه گرفتن یا نگرفتش  که دروغ بوده یا راست بوده برام واقعا مهم نیست  

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..
همچین جایزه شاخی هم نگرفته یکم تحقیق کنید بد نیس.اونا فقط جنبه خودنمایی داشت

واقعا برام مهم نیست... نه سنگشو به سینه میزنم   نه هیترش هستم  فقط چیزی ک میدونستمو گفتم   انقدری برام اهمیت نداره ک بخوام درمورد جایزه ای که یه نفر دیگه گرفته و روی زندگی من تاثیری نداره تحقیق کنم...

شما چرا جوش میزنی حالا...  ما ساده نیستیم گول نمیخوریم   زندگیمون به جایزه داشتن یا نداشتن ...

پس وقتی از چیزی مطمئن نیستی عنوانش نکن اگر فکرت اینطوره

من جوش نمیزنم فقط مردمو ساده گیر اوردن کار ادمای عوضیه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
من هیچ کدوم دوس ندارم چون دستاورد خاصی ندارن که بخوان مورد علاقه من باشن اما الناز گلرخ سوای حاشیه ه ...

من طرفدار سینه چاک هیچکدوم نیستم ولی اینکه میگین هیچ دستاورد خاصی ندارن اشتباهه  اینکه با هنری که دارن   ازش درآمد زایی میکنن و تقریبا درسطح جهانی نسبتا شناخته شده هستن  این ینی دستاورد....

قرار نیس همه پروفسور سمیعی بشن ک بگیم دستاورد خاصی دارن...

اگه خاص نبود اییینهمه بیوتی بلاگر توی اینستا هست پس چرا نتونستن درحد اینا مطرح بشن؟

پس وقتی از چیزی مطمئن نیستی عنوانش نکن اگر فکرت اینطوره من جوش نمیزنم فقط مردمو ساده گیر اوردن کار ...

ینی شما همه ی حرفایی ک هرجایی زدین تحقیق کامل کردین درموردش؟؟؟ همیییشه اطلاعات درست دادین؟   نگید آره چون قطعا دروغی بیش نیست...   

من طرفدار سینه چاک هیچکدوم نیستم ولی اینکه میگین هیچ دستاورد خاصی ندارن اشتباهه  اینکه با هنری ...

بیوتی بلاگرای خارجی رو ببین چه طراحیایی رو صورت انجام میدن بعضیاشون انقدر خوبن که مورد اعتماد بازیگرو خواننده هان  میان میشینن زیر دست طرف بدون استرس ....

تو ایران خیلیا بهتر از اینا کار میکنن فقط پیج ندارن اینکه مسخره بازی دربیاری و چالش بذاری بگی الکی حامله ای و این حرفا بیوتی بلاگر سطح جهانی نمیسازه ازت کمدینی بیشتر .....یکی از جوایز بین المللی اینارو بگو ....جایزه ای که پول بدی بگیری که جایزه نیس ....چهار تا شبکه خارجی که فارسی زبانن با اینا صحبت کنه مثل سینا و اینا  فقط گنده شون کرده حالا باز خدا پدر گلرخ بیامرزه حداقل اینجا که بود سالها سالن زیبایی داشت صدف که هیچچچچچی

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
پس وقتی از چیزی مطمئن نیستی عنوانش نکن اگر فکرت اینطوره من جوش نمیزنم فقط مردمو ساده گیر اوردن کار ...

اره من حرفتو قبول دارم مردم ما زود همه چیزو باور میکنن و عقلشون به چشمشونه

سلام گلم من برای لاغری غبغب و شکمم هایفو انجام دادم نتیجشم خیلی راضی بودم بدون جراحی کلی تاثیر داشت پیش خانم دکتر عباسی انجام دادم شمارشو میزارم کارش واقعا عالیه ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶

2790
2778
2791
2779
2792