2777
2789
عنوان

Ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 44 پست
همسر منم گفته به کسی نگو ولی من تغریبا به همه گفتم بفهمه ناراحت میشه۰پس کی ازتون مراقبت میکنه

هیچکس

مراقبت خاصی نمیخواد

روز پانکچر و روز انتقال همسرم مرخصی گرفت و باهم رفتیم

اونجا که اصلا کسی رو راه نمیدن که همراه داشته باشی حضور همسر ولی الزامیه

من فقط به چندتا از دوستام گفتم صرفا جهت درد دل 

همونارم شوهرم خیلی ناراحته

منم بهش حق میدم چیزی نیست که آدم دوست داشته باشه کسی بدونه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
هیچکس مراقبت خاصی نمیخواد روز پانکچر و روز انتقال همسرم مرخصی گرفت و باهم رفتیم اونجا که اصلا کسی ...

خداروشکررررر منم دوست ندارم کسی رو به زحمت بندازم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون گلم انشالله دامن شما هم به زودی سبز بشه۰اره میدونم خیلی سخته مخصوصا تو این گرونی من بدون ivfمی ...

اون قبلی ها رو که نگو. والا من الکی مقاومت میکردم. اگه عقل الانم رو داشتم همون اول میرفتم آی وی اف و وقت و هزینه ام رو تلف نمیکردم.

بار اول سرپا جیش کن. بعد از انتقال رو میگم. بعدش از دستشویی فرنگی استفاده کن. استراحت مطلق نداره اما خودتو زیاد خسته نکن. خم و راست هم نشو. منم به هیشکی نگفتم حتی به مادرم. فقط خودم و همسرم رفتیم. اما خب من از روز 5 دیگه آشپزی رو شروع کردم. شاید اگه یکم بیشتر استراحت میکردم بهتر بود. راستی پله هم سمه اصلا استفاده نکن . استرس هم که کلا نمیذاره بگیره. بعد از انتقال فقط به خودت تلقین کن که بارداری. خوشحال باش و ادای باردار بودن رو دربیار خیلی تاثیر داره. متاسفانه من مشکلاتم زیاده و نمیذاره سرحال باشم واسه همین هم رشد تخمکام مشکل داشتن و هم چسبیدن جنین هام. 

موفق باشی 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

هویج و جگر و لبنیات رو کنار بذار . بعد از انتقال غداهای سبک اما مقوی بخور . مثل سوپ. آب قلم و کاچی و این چیزا. اگه یبوست گرفتی شربت منیزیم از داروخانه بگیر راحتت میکنه. واسه دستشویی به خودت فشار نیار. 10 دقیقه قبل از انتقال یک لیوان پر آب بخور. با خودت اب ببر که پیشت باشه. بیشتر نخور که نتونی تحمل کنی. کمتر هم نخور. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اون قبلی ها رو که نگو. والا من الکی مقاومت میکردم. اگه عقل الانم رو داشتم همون اول میرفتم آی وی اف و ...

دقیقا منم مثل شما اگه مشکلاتم نبود که از الان غصه شو نمیگرفتم خوشحال بودم از زمان ivfوای متاسفانه انقدر ترافیک فکردی دارم که فقط دارم واسه همسرم فیلم بتزی میکنه که خوشحالم 

هویج و جگر و لبنیات رو کنار بذار . بعد از انتقال غداهای سبک اما مقوی بخور . مثل سوپ. آب قلم و کاچی و ...

سلام دوست عزیز میتونم منم چند تا سوال کنم؟

منم تو پروسه هستم ال و فرتی اید نوشته از دیروز شروع کردم خیلی گرون بود دارو ها

میخوام بدونم بعد اینم چه دارویی باید بخورم ؟ آمپول اینا چطور؟

این ماه تغذیه ام چطور باشه خوبه،

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه 
سلام دوست عزیز میتونم منم چند تا سوال کنم؟ منم تو پروسه هستم ال و فرتی اید نوشته از دیروز شروع کردم ...

سلام. این داروهایی که گفتی برای کیفیت تخمک ها هست. تعدادشون رو زیاد نمیکنه اما کیفیت رو بالا میبره تا جنین هات بهتر باشن. گرمیجات بیشتر بخور و لبنیات نخور. انشالله روز دوم پریود میری تا سونو کنه اگه شرایط مساعد بود. سینال و گناد رو برات شروع میکنه تا 14 روز اما میزان و دوز این امپول هایی که گفتم برای بدن هرکس فرق داره . در این 14 روز چندبار سونو میشی هر زمان که اندازه تخمکها خوب بود میری برای تخمک کشی که نیم ساعت بیهوشی داره. اما درد و استراحت نداره. همون روز شوهرت هم باید بره همون مرکز و ازش نمونه اسپرم میگیرن. بعد از 3 روز باید بپرسی ببینی چندتا جنین برات درست شده. بعدش اگه شرایط رحم خوب باشه دکتر انتقال میده و بعد از 14 روز میری آزمایش تا انشالله جوابش مشخص بشه  اگه شرایط رحم مناسب نباشه میگه یک یا دوماه بعد بری برای انتقال و تا اون موقع جنین ها رو فریز میکنن. هر قدر جنین هات بیشتر باشه شانس بیشتری داری. معمولا هر بار دو یا سه تا رو انتقال میدن . بعد از انتقال باید استراحت کنی. 14 روز پله نرو. کار سنگین نکن. خم و راست نشو. برای دستشویی زور نزن. و داروهای بعد از انتقال رو حتما سرساعت مصرف کن. استرس سم هست. توکلت بخدا باشه.

اگه مطالب به دردت خورد واسه مادر شدن منم صلوات بفرست . 

سلام. این داروهایی که گفتی برای کیفیت تخمک ها هست. تعدادشون رو زیاد نمیکنه اما کیفیت رو بالا میبره ت ...

خیلیییی ممنون خیلی خوب توضیح دادین 

دعا میکنم بخاطر شهید ماه محرم ک نزدیکه ب حق امام حسین دامنت رو سبز کنه خدا یه نی نی تپل و سالم و صالح نصیبت بکنه عزیزم

اون سینال و گناد ک گفتین دارو هستن یا آمپول؟؟؟

تقریبا قیمتشون چقدره میدونین؟؟

خیلیییی ممنون خیلی خوب توضیح دادین  دعا میکنم بخاطر شهید ماه محرم ک نزدیکه ب حق امام حسین دامن ...

خدا از دهنت بشنوه. خیلی خسته و داغونم. خیلی خرج کردم اما بازم منفی شد. ممنونم.

سینال و گناد که اسم دیگه اش پی دی هوموگ هست. آمپول هستند و دور ناف تزریق میشن. اره واسه من دو سه بار نوشت که هر بار با دفترچه تقریبا 500 هزار تومن میشد. شاید بدن شما خوب جواب بده و فقط یه بار بنویسه. دیگه تو این راه که پا بذاری باید فکر پول نباشی چون تقریبا هر بار 15 الی 20 میلیون درمیاد. حالا باز تعداد جنین ها زیاد باشه آدم دلش نمیسوزه. خیلی ها براشون فقط یک جنین میشد. انشالله هرچی خیر و صلاحه همون پیش بیاد برات. 

خدا از دهنت بشنوه. خیلی خسته و داغونم. خیلی خرج کردم اما بازم منفی شد. ممنونم. سینال و گناد که اسم ...

مرسی خدا حاجت دلتو بده

ممنون بابت راهنماییات، انشالله ک بتونیم نتیجه بگیریم تنها امید و پناهم خداس اگه بخواد اگه یه نظر بکنه همه چی حل میشه...خدایا خودت لطف کن...

راستی تغذیه خاصی هم لازمه ؟ هم خودم هم شوهرم ک کم تحرک هست 

مرسی خدا حاجت دلتو بده ممنون بابت راهنماییات، انشالله ک بتونیم نتیجه بگیریم تنها امید و پناهم خداس ...

تغذیه فقط گرمیجات زیاد بخور. سیاهدانه و خرمای شیرازی بخور. کاش شوهرت برای کم تحرکی دارو استفاده کنه. اسم داروها رو نمیدونم. اما کم تحرکی باعث میشه بیشتر تخمک ها هدر میرن و جنین نمیشن. اونقدر عذاب کشیدم که خودم دکتر شدم . اسید فولیک هم هر شب یه دونه بخور. دکترت از ماه دیگه میده برات اما هرقدر زودتر بخوری بهتره. ارزان هست و بدون نسخه هم میدن. از داروخانه بگیر. 

مرسی خدا حاجت دلتو بده ممنون بابت راهنماییات، انشالله ک بتونیم نتیجه بگیریم تنها امید و پناهم خداس ...

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته. تا خدا سرنوشت بچه مون رو ننویسه پا به دنیا نمیذاره. توکلت فقط بخدا باشه و استرس نداشته باش. منو همین  استرس های بیخودی از پا انداخته.

موقع انتقال یه خانومی بود کنار من که نتونست تحمل کنه بعد از انتقال فوری از تخت پرید پایین و رفت دستشویی. دکتر و پرستار اونقدر دعواش کردن و گفتن تمام زحمات رو هدر دادی. اونم از خجالت فقط خندید. اما بعدش که رفتیم مطب من منفی بودم و اون دوقلو مثبت بود. منم اونقدر مواظب بودم و بهترین تغذیه ها رو میخوردم و استراحت میکردم. گفتم که باید خدا بخواد ...

توکلت بخدا باشه. بازم هر وقت سوالی داشتی بپرس ... انشالله مثبت شدی خبرم کن...

تغذیه فقط گرمیجات زیاد بخور. سیاهدانه و خرمای شیرازی بخور. کاش شوهرت برای کم تحرکی دارو استفاده کنه. ...

اره شنبه آزمایش هاشو میبرم دکتر براش دارو تجویز بکنه انشالله همه چی خوب پیش بره

خدا لطفش رو شامل حالت بکنه ،ب زودی ب خواسته دلت برسی انشالله...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز