2777
2789
عنوان

Ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 2395 بازدید | 44 پست
شمام انجام دادی الان من وقت اردیبهشت بود چون دارو پیدا نمیشه متاسفانه تا الان عقب افتاده که گفتم احت ...

بله من الان روز نهم انتقال هستم 6روز دیگه آزمایش میدم

میفهمم عزیزم به دلایل مختلف هی طول میکشه دیگه

ما مهر ماه بهمون گفتن ای وی اف کنید تا الان طول کشید هر بار به دلیلی

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
اصلا عجله نکن و به این چیزاش فکر نکن مال من هفت ماه بیشتر طول کشید

طول کشیدنش مهم نیست چون هیچی زش نمیدونم یکن استرس گرفتم امروز رفته بودم ولی اصلا هیچی نپرسیدم فراموش کردم اومدم خونه درگیر شد فکرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا اینقدر زمام میبره یا فقط داروها مثلا من اگه ۷مرداد پریود بشم  انتقال کی انجام میشه چند روز ...

همون از اول تا آخرش ۱۶ تا ۱۸ روز زمان میبره حالا شاید شد ۱۹ روز این دوره تخمک کشی بعدش میری واسه انتقال یعنی همش تو ی دوره تموم میشه . 

بله من الان روز نهم انتقال هستم 6روز دیگه آزمایش میدم میفهمم عزیزم به دلایل مختلف هی طول میکشه دیگه ...

منم از اردیبهشت۰ان شالله که مثبته۰شما کجا انجام دادین واینکه باید این مدت رو استراحت مطلق کرد یا نیازی نیست

طول کشیدنش مهم نیست چون هیچی زش نمیدونم یکن استرس گرفتم امروز رفته بودم ولی اصلا هیچی نپرسیدم فراموش ...

مرکزی که من میرم دکتر ها انقدر سرشون شلوغ هست که اصلا یادت میره بپرسی

بپرسی هم سرسری جواب میدن

من همه چیز رو از همین نی نی سایت یاد گرفتم

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
منم از اردیبهشت۰ان شالله که مثبته۰شما کجا انجام دادین واینکه باید این مدت رو استراحت مطلق کرد یا نیا ...

ممنونم

من مرکز ابن سینا

به من گفتن سه روز استراحت فقط برای دستشویی بلند شو بعدش کار سنگین نکن 

اصلا عجله نکن. تخمکها باید خوب باشه تا تخمک کشی کنن. بعدش اگه هایپر باشی انتقالت میمونه 2 یا3 ماه دیگه. بعدش معلوم نیس که بار اول نتیجه بده. کسایی بودن که براشون 2 سال طول کشیده. کسایی که 28 روز بعد باردار شدن. استرس بده. فراموش نکن اول باید خدا بخواد وگرنه یکی بود که با 17 تاوجنین دست خالی موند و یکی بود که فقط با یک جنین صاحب یه پسر سالم شد. فقط خدا..... 

واسه من قسمت نشد و هیچکدوم از جنین هام نگرفت. انشالله خدا بخواد دوباره از صفر شروع خواهم کرد. هر سری هم تقریبا 20 تومن در نظر بگیر. انشالله زودتر دامنت سبز بشه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ممنونم من مرکز ابن سینا به من گفتن سه روز استراحت فقط برای دستشویی بلند شو بعدش کار سنگین نکن  ...

خوب پس خداروشکر اخه من اصلا دوست ندارم بخابم ومسیولیت واسه کسی درست بشه

میدونم عزیزم چون چند تا کلینیک بیشتر نمیشناسم میخاستم ببینم دوره همه به یه شکله شمام قبلش ال دی مصرف ...

بله. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خوب پس خداروشکر اخه من اصلا دوست ندارم بخابم ومسیولیت واسه کسی درست بشه

من اصلا کسی نمیدونه ای وی اف کردم

فقط خودمو همسرم میدونیم

اصلا عجله نکن. تخمکها باید خوب باشه تا تخمک کشی کنن. بعدش اگه هایپر باشی انتقالت میمونه 2 یا3 ماه دی ...

ممنون گلم انشالله دامن شما هم به زودی سبز بشه۰اره میدونم خیلی سخته مخصوصا تو این گرونی من بدون ivfمیتونم بگم ۲۰ ۳۰تومن هزینه کردم ۷ساله چند جا رفتم ولی همه دارو درمانی انجام دادن میگفتن با دارو نتیجه میگیری که نتیجه ش شد ۷سال وقت تلف کردن

من اصلا کسی نمیدونه ای وی اف کردم فقط خودمو همسرم میدونیم

همسر منم گفته به کسی نگو ولی من تغریبا به همه گفتم بفهمه ناراحت میشه۰پس کی ازتون مراقبت میکنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز