2777
2789

تو مشهد زندگی می کنید و  برای گره گشایی  دنبال رمال و دعا نویس هستید ؟؟

عاقبت خوشی نداره

امام رضا ع  گره های کور  رو به اذن خدا  باز میکنه  ... پابوس ایشون برید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مشهد زندگی می کنید و  برای گره گشایی  دنبال رمال و دعا نویس هستید ؟؟ عاقبت خوشی نداره ...

رفتم چند روزه دارم پشت هم میرم ولی نمیشه
کارم خیلی گیره، زندگیم یهو مختل شده حس میکنم طلسمی چیزی شدم

خواهشا سراغ قطب منفی عرفان نرین که نه گره ای باز میشه نع چیزی فقط بدبختی ها زیاد میشه اجنه به زندگیتون وارد میشین جسم روح زندگی تونو نابود میکنن در ضمن شرک هستش چون شما وکیل کارهاتون رو غیر خدا قرار میدین اصلااااا سراغش نرین فقط به سمت کمال برین و به تنها یاورتون اعتماد و توکل کنین که قطعا نتیجه میگیرین 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

اگر خدا بخواهد که خیری به بنده رسد چه کسی جلو دار ان است و اگر بخواهد شری به بنده اش برسد اگر آسمان ها و زمین جمع شوند نمیتوانند مانع آن شوند پس فقط به خدا توکل کنید

من یتوکل الله فهو حسبه

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
خواهشا سراغ قطب منفی عرفان نرین که نه گره ای باز میشه نع چیزی فقط بدبختی ها زیاد میشه اجنه به زندگیت ...

من زندگیم داره یهو از هم میپاشه
حس میکنم کسی راضی نیست (از وصلت و ازدواجم با یکی) و طلسم کرده

رفتم چند روزه دارم پشت هم میرم ولی نمیشه کارم خیلی گیره، زندگیم یهو مختل شده حس میکنم طلسمی چیزی شدم

طلسم هم بشین قرآن بخونین به خدا توکل کنین با دعا فقط بیشتر بدبخت میشین

من زندگیم داره یهو از هم میپاشه حس میکنم کسی راضی نیست (از وصلت و ازدواجم با یکی) و طلسم کرده

طلسم بکنه شما با دعا بیشتر به اون کمک میکنین که بدبختتون کنه فقط به سمت قطب مثبت عرفان کمال برین قرآن بخونین و از ته قلب وکیل کارهاتونو خدای مهربان و قادر قرار بدین معجزشو که دیدین که حتما میبنین منم دعا کنین

رفتم چند روزه دارم پشت هم میرم ولی نمیشه کارم خیلی گیره، زندگیم یهو مختل شده حس میکنم طلسمی چیزی شدم

گلم من درکت میکنم خیلی گرفتاری ، ولی نمیخاد بری کسیو طلسم کنی و چمیدونم برات طلسم بزنه و دعاهای شیطانی و یهودی و از این مزخرفات و سنگ جادویی و انگشتر و این چیزا بهت بده.

ولی عوضش میتونی بری پیش کسی که دعامیده ، دعاهای قرانی نه این دعاهایی که گفتم ، اینایی که میگم کارشون طلسم کردن نیست بیشتر ادمای خیلی مذهبی اینجورین .

من مامان خودم پدرمو واقعا طلسم کرده بودن براش دعای قرانی گرفت بهتر شده خاله امم همینطور بازم هرجور خودت میدونی ، اول و اخرش فقط خدا و قران میتونه مشکلت رو حل کنه نه طلسم و دعاهای شیطانی .

اینم بگم عزیزم هرکسی نمیتونه دعاهای قرانی بده باید ادم مورد اطمینانی باشه 

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
خب همون دعای قرآنی کسیو میشناسین برم پیشش؟

نه نمیشناسم

درخاست دوستی میدم قبول کن 

یه راهنمایی کنم

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰