2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی

391 بازدید | 20 پست

من خواهرم چندسال باردار نمیشد رفت پیش یه دعا نویس براش چهله بری کرد خواهرم ماه بعد باردار شدش بعد منم الان ۴ساله برا بچه دوم اقدام کردم چندبارم رفتم دکتر جواب نگرفتم یه سری که باخواهرم رفتم بهم گفت بیا تا برا تو هم چله بری کنم حالا من دو دل هستم برم یا نه ایا از نظرشرعی مشکل داره یا نه .تو دو راهی گیر کردم برم یانه

افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم هیچ اشکالی نداره.... یک لطف میکنی درخواستم قبول کنی یک سوال ضروری دارم 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
مشکل داره ببین من شوهرم دوست بودیم بهم تجاوز کرد بچه بودم بعدش خواستگاری نمیومد دعا گرفتم اومد الان ...

خودمم میترسم میگم اگر خدا بخواد نیازی به کسی نیست 

چه سوره های ؟

عزیزم چله بری یعنی این که جن نمیزاره نطفه ایجاد بشه 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

هیچ وقت پیش دعا نویس نرید برای حل مشکلتون

این یعنی ناامیدی از رحمت خدا و اینکه به نیرویی بالاتر از نیرو و اراده خدا اعتقاد دارید.عین شرک هست

اگر خدا صلاح بدونه خودش میده .نیاز به دعا نویسی نیست

عزیزم چله بری یعنی این که جن نمیزاره نطفه ایجاد بشه 

من نمیدونم چی هست ولی خواهرم ماه بعدش باردار شد بهش گفت بچه ات هم پسره الانم بچه اش به دنیا اومده

هیچ وقت پیش دعا نویس نرید برای حل مشکلتون این یعنی ناامیدی از رحمت خدا و اینکه به نیرویی بالاتر از ...

خودمم همش همین میاد تو ذهنم همش میگم این ماه میشه که من دیگه نمیرم سمت دعا نویس ولی نمیشه به خودم میگم حتما حکمتی داره ولی دخترم خیلی تنها هست دلش ابجی داداش میخواد موندم چکار کنم

خودمم همش همین میاد تو ذهنم همش میگم این ماه میشه که من دیگه نمیرم سمت دعا نویس ولی نمیشه به خودم می ...

همینی که گقتم و بکنید اصلا به دعا نویس فکر هم نکنید تا به موقعش خدا یه بچه صالح بهتون بده.انشاءا...

مشکل داره ببین من شوهرم دوست بودیم بهم تجاوز کرد بچه بودم بعدش خواستگاری نمیومد دعا گرفتم اومد الان ...

همون اول دعا نمی‌گرفتی بهتر بود آخه چطور تونستی به کسی که بهت تجاوز کرده ازدواج کنی☹️