من خواهرم چندسال باردار نمیشد رفت پیش یه دعا نویس براش چهله بری کرد خواهرم ماه بعد باردار شدش بعد منم الان ۴ساله برا بچه دوم اقدام کردم چندبارم رفتم دکتر جواب نگرفتم یه سری که باخواهرم رفتم بهم گفت بیا تا برا تو هم چله بری کنم حالا من دو دل هستم برم یا نه ایا از نظرشرعی مشکل داره یا نه .تو دو راهی گیر کردم برم یانه
میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مشکل داره ببین من شوهرم دوست بودیم بهم تجاوز کرد بچه بودم بعدش خواستگاری نمیومد دعا گرفتم اومد الان ...
اره درسته اصلا هرچی رو ادم به زور بخواد پشیمون میشه
مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭