2777
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 67 پست
اطرافیان و ول کن عزیزم اونا همیشه حرف میزنن ببین پولشو داری برای ایندشون ببین اعصابشو داری ببین شرای ...

همین در مورد آینده نگرانم که اگه خدایی نکرده وقتی بزرگ شدن ما توان مالی برای کمک به اونا رو نداشته باشیم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه.نشستی به چه چیزا فکر میکنی.حالا تضمینی هست چندتا بجه بیاریم و بمونن برامون؟والا این چیزا دست ...

دقیقا همینه میبینی یه ماشین چپ میشه سه تا فرزند خانواده میمیره مگه ضمانت نامه میدنکه یکی باشه ال میشه بل میشه 

میدونی اینا رو همیشه اطرافیان القا میکنن خود خانواده مشکل ندارنا اطرافیان کرم میریزن 

اره به خدا من و شوهرم از زندگیمون راضیم و احساس کمبود بچه ام نمی‌کنیم ولی اینا هی گیر دادن بیارین،نیارین ال میشه بل میشه ،نمیدونم به خدا موندم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اره به خدا من و شوهرم از زندگیمون راضیم و احساس کمبود بچه ام نمی‌کنیم ولی اینا هی گیر دادن بیارین،نی ...

ولشون کن بشین یه شب حتی تا صبح با شوهرت مشورت کن همه جانبه فک کنید به موضوع تموم شه بره یه تصمیم تا اهر بگیرید دیگه خود خوری نداره که 

ولشون کن بشین یه شب حتی تا صبح با شوهرت مشورت کن همه جانبه فک کنید به موضوع تموم شه بره یه تصمیم تا ...

اره به خدا باید یه روزی تموم کنیم این مسئله رو از کارو زندگیم انداخته انداخته آنقدر بهش فک میکنم

دخترت چند سالشه و خودت و شوهرت؟

خودم ۲۹,شوهرم،۳۷,دخترم۶سال

من یکی از دلایلم این بود که دخترم همش میگفت همه آبجی داداش دارن من ندارم. من تنهام حوصلم سر میره و.. ...

بله درسته اگه خدا نخواد به آدم بچه دیگه بده چی اون موقع چیکار کنیم،در ضمن من نگران روابطشونم تو بزرگسالی

بله درسته اگه خدا نخواد به آدم بچه دیگه بده چی اون موقع چیکار کنیم،در ضمن من نگران روابطشونم تو بزرگ ...

منم چند ماه طول کشید ولی خدا خواست و شد. من بیشتر ناراحت بزرگسالی هستم میگم یه بچه نه خواهر داره نه برادر. دلش گرفت کجا بره 😩😩 من همیشه دلم سه تا و چهارتا میخاد. فقط بخاطر آینده. ولی چه کنیم که خرجا گرونه نمیشه. بیچاره بچه ها در آینده تک و تنها 

منم چند ماه طول کشید ولی خدا خداست و شد. من بیشتر ناراحت بزرگسالی هستم میگم یه بچه نه خواهر داره نه ...

حالا من یه دونه دختر دارم،میگن یه دونه پسرم بیار انگار دست کنه دختر ،پسر بودن

حالا من یه دونه دختر دارم،میگن یه دونه پسرم بیار انگار دست کنه دختر ،پسر بودن

اگه خودت هم پسر میخای برو دکتر طب سنتی رژیم بهت میده اگه خدا هم صلاح دونست بهت میده. من خودم رفتم و خدا هم خاست پسر شد. اگه یه روزی یه زمانی بازم بچه خاستم 😁 اون دیگه هر چی شد شد

اگه خودت هم پسر میخای برو دکتر طب سنتی رژیم بهت میده اگه خدا هم صلاح دونست بهت میده. من خودم رفتم و ...

میشه بگی چیا خوردی،چه مدت رعایت کردی 

میشه بگی چیا خوردی،چه مدت رعایت کردی 

بخدا دقیقش یادم نیست ولی یادمه چيزای کلسیم خوردن برای بچه ی دختره. چیزای سدیمی خوردن برای بچه پسر. و اینکه روز تخمک گذاری دقیق... کنین پسر میشه و یه روغن چرب کردنی مخصوص بود بخدا یادم نیست چی بود بری دکتر بهت میگه