2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 67 پست

بچه ها موندم دودل ،حالا اگه خدا نخواست به یکی بچه دوم بده اون موقع باید بشینه غصه بخوره که خدایا اگه زبونم لال بلایی سر بچم بیاد تنها میشیم؟!

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

من که اعتقادی ندارم ...خودم بعد گذشت  ۱۴ سال از بچه اول ایقد بقیه رو مخم راه رفتن که دیگه افسردگی گرفته بودم ..بچه دوم رو آوردم با اینکه عاشقشم ولی واقعا بچه به معنای پایان خوشی و آزادیه. .والسلام...حالا کاری به اونایی که میخان با هر ساز برقصند یه روز فرزند کمتر زندگی کمتر گوش بدن یه روز خروار بچه بیارید

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که اعتقادی ندارم ...خودم بعد گذشت  ۱۴ سال از بچه اول ایقد بقیه رو مخم راه رفتن که دیگه افسرد ...

من احساس میکنم اگه بچه دوم و بیارم در حق بچه اول ظلم کردم نمیدونم چرا اینجوری فک میکنم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
عزییزم پروفایلت پسرته؟هزار الله اکبر چه ماهه 

بله عزیزم پسرمه ممنون لطف داری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من احساس میکنم اگه بچه دوم و بیارم در حق بچه اول ظلم کردم نمیدونم چرا اینجوری فک میکنم

کاملا درست فکر میکنی واقعیتش. ..بچه اولم داغون شد با اومدن دومی

دلایل ما برای زندگی خودمونه.شما باتوجه به شرایطت تصمیم بگیر.من تک فرزندی رو انتخاب کردم چون نه شرایط مالیشو داربم نه واقعا اعصابشو.نه حوصله دوباره شب نخوابیدن و گریه و پوشک و شیر و این چیزارو دارم.دخترم بزرگ شده مادر دختری داریم لذت میبریم از زندگی دوباره نمیتونم خودمو پرت کنم ده سال پیش

کاملا درست فکر میکنی واقعیتش. ..بچه اولم داغون شد با اومدن دومی

چرا عزیزم میشه دلیلشو بگی

من دخترم و خیلی خیلی دوست دارم میگم دیگه جوریه که وقتی به بچه دوم فک میکنم احساس میکنم دارم بهش ظلم میکنم حالا از همه لحاظ چه مالی ،چه روحی ...

بچه ها موندم دودل ،حالا اگه خدا نخواست به یکی بچه دوم بده اون موقع باید بشینه غصه بخوره که خدایا اگه ...

ترو خدا ول کن این چه فکراییه این همه ادم هستن تک فرزند دارن چرا خودتو اذیت میکنی 

من دخترم و خیلی خیلی دوست دارم میگم دیگه جوریه که وقتی به بچه دوم فک میکنم احساس میکنم دارم بهش ظلم ...

خب صد درصد مجبوری از اولی بزنی به دومی برسی اونم بچست دیگه نیاز به رسیدن و ترو خشک کردن داره طبیعتا 

ترو خدا ول کن این چه فکراییه این همه ادم هستن تک فرزند دارن چرا خودتو اذیت میکنی 

نمیدونم والا هی میگم به خودم نکنه دارم اشتباه میکنم،اطرافیانم هم هی گیر دادن یکی دیگه بیار

چرا عزیزم میشه دلیلشو بگی

خوب ببین اولا کل وقت آدم صرف بچه دوم میشه ...معلومه من وقتی بچه کوچیک دارم وقت و فکر واسه اولی کم مییارم. ..محبت کردن و کلاس بردن و فکر گذاشتن و...واسه بچه اول دیگه تمام میشه...خوب حالا خیلیها هستن زیاد بچه مییارن و معتقدم هستن با اصرار ک ما مساوات رو رعایت میکنیم و...اما به نظرم دلیلش اینه از بس سرشون شلوغه متوجه نیستن که دارن چیکار میکنن...یا شایدم ایده آل افراد در بزرگ کردن بچه با هم فرق کنه. ..به هر حال در مورد ما ک تازه بچه اولم بزرگم بود کلی شرایط فرق کرد چه برسه بچه کوچیک تر باشه

خب صد درصد مجبوری از اولی بزنی به دومی برسی اونم بچست دیگه نیاز به رسیدن و ترو خشک کردن داره طبیعتا& ...

بله صد در صد،ولی به خدا چن ساله فکر بچه دوم داره میخوره مغزمو

نمیدونم والا هی میگم به خودم نکنه دارم اشتباه میکنم،اطرافیانم هم هی گیر دادن یکی دیگه بیار

اطرافیان و ول کن عزیزم اونا همیشه حرف میزنن ببین پولشو داری برای ایندشون ببین اعصابشو داری ببین شرایط خونت چه جوره بعد تصمیم بگیر وگرنه عرره و اورره و اصغر کورره که نمیتونن برات تعیین تکلیف کنن اخه 

بچه ها موندم دودل ،حالا اگه خدا نخواست به یکی بچه دوم بده اون موقع باید بشینه غصه بخوره که خدایا اگه ...

خدانکنه.نشستی به چه چیزا فکر میکنی.حالا تضمینی هست چندتا بجه بیاریم و بمونن برامون؟والا این چیزا دست خداست.الکی نشین فکرای بد بکن

و در نهایت یه بچه یا ده بچه اول اخر میرن سر خونه زندگیشون قراره تنها بمونیم همه