2777
2789

خرجی هست ولی دخلی نیست

سلام دوستان ختم قران ونمازوروزه قضاوانواع چله ونایب چله وصلوات و....انجام میدم ازاین راه کمک خرج زندگیم هستم ممنون میشم کسی خواست معرفیم کنین وخرج دوقلوهاموازاین راه درمیارم خیلی ممنون وسپاسگزارم ازکمکتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین ک زنده ایم  و پول اینترنت داریم شبا که بیداریم بیایم نی نی سایت و به بقیه مشاوره بدیم و زندگی همه رو از فروپاشی نجات بدیم خداروهزاران بار شکر🙂

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

خداروشکر خوبه

سختی نداریم الحمدالله

در حد خودمون خوبیم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

نه واقعا گاهی ادم کم میاره ولی خب نمیشه گف حسرتم میخورم در حد نیازم دارم و خرج میکنم خدارو بازم شکر

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏

انقدر تورم بالاست که مثثثثلا 1ملییون پولی نیست و شما میدونید باهاش نمیشه کاری کرد اما برای همون 1 ملییون جالبه باید کلی کارکرد ایا اینطوری میشه دخل و خرجا بااین پولا تنظیم کرد😏