2777
2789
عنوان

جواب مادرشوهرمو دادم...

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو که بچه رو برده بودی پس با تو نبوده شاید با یکی دیگه بوده؟؟؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
خوب ر.یدی بهش بگو بچه هر کس ور دل ننشه پس فردا ببری بیاریش نمیگن دستت درد نکنه پس فردا بچشون چیزیش ب ...

خیلی داشت زر مفت میزد چند بار جوابشو ندادم حس کردم هارشده.همونجور ک تو جمع خیطم کرد خیطش کردم منم

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
خیلی داشت زر مفت میزد چند بار جوابشو ندادم حس کردم هارشده.همونجور ک تو جمع خیطم کرد خیطش کردم منم

برین بهش عروس مظلوم رو بیشتر بهش فشار میارن یسوال ازت میپرسم

اگه با دونفر دعوات بشه با اونی درگیر میشی که چاقو دستشه یا اونی که بی صلاحه 

افرین اونی که بی صلاحه اون صلاح زبونته بگیر دستت

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چی بگم

اینجا هرکی عروسه خودش خیلی خوبه مادر شوهره بده

هرکی مادرشوهره خودش خیلی خوبه عروس بده

فعلا_خداحافظ_# 👩‍🦯

خدایا شکرت بابت همه چی 💜😍کاربر قدیمی ام ب دلایلی خودمو تعلیق کردم 😁🤍🙄               𝐛𝐲 ᵍᵒᵈ 𝐢 ᵈᵃⁿᶜᵉ 𝐭𝐨 ᵐᵃᵏᵉ 𝐭𝐡𝐞 ʷʰᵒˡᵉ 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 ᵐʸ 𝐰𝐢𝐬𝐡 ❥═•• باخـدامی ـرقصــانم‌تمـام دنیارابہ ـساز ـعارزوهـــایم❥═••🖇🔐🌸🧸وزن اولیه۴۵ وزن هدف اول ۵۰ 💜وزن هدف دوم ۵۵💜امیدوارم که بتونم و میتونم💜

[QUOTE=198858066]منم دستم نمک نداره اینقدر ک ب مادرشوهرم محبت کردم بدتر دشمنم شد. [/QUOTE]

من متاسفانه دستم نمك نداره خودم كه هيچي كلي خدمت به خانواده شوهر كردم همسرم شب و روز در حال خدمت به خانوادشه يذره برا من ارزش قائل نيستن الانم قهريم

اولين كاربريم نيست كاربري قبليم ٢سال بود😁😁😁