2777
2789
عنوان

ازین کسی که الان هستم بدم میاد 😐

365 بازدید | 42 پست

من یه زن ۳۲ ساله خانه دارم که دوران مجردی کلی برنامه برای زندگیم داشتم درسمو بخونم و لیسانس بگیرم گواهینامه رانندگی مو بگیرم زبان انگلیسی یاد بگیرم و کلی کارایی که همیشه براشون برنامه داشتم دوران مجردی بخاطر شرایط خانوادگیمون بخاطر اینکه هیچکس خواستم نمی‌کرد حتی پدر و مادرم نتونستم قدمی بردارم و پیشرفت کنم همیشه میگفتم ازدواج کنم همه این کارارو انجام میدم الان ده ساله ازدواج کردم و هیچ کدوم ازتون کارارو نکردم نه درسمو خوندم نه گواهینامه دارم نه زبان یاد گرفتم نه هیچ کاره دیگه ای...الان تو سن ۳۲ سالگی از تنبل و بی عار بودن خودم متنفرم و فقط افسوس میخورم چرا خانواده خوبی نداشتم تا حمایتم کنن تا به اون چیزایی که دلم میخاد برسم الان که ازدواج کردم انقدر دغدغه دارم حس میکنم دیگه برای همه اونا خیلی دیره خیلی دیر 😔😔😔😔شوهرم برعکس خانواده خودم خیلی حمایتم می‌کنه دوست داره درس بخونم و کارایی که دوست دارم انجام بدم ولی من دیگه ذوق اون موقع رو ندارم حس میکنم دیگه نمیتونم تنبلم متاسفانه؛شوهرمم ازین وضعم خوشش نمیاد 

تازه چاقم هستم حتی اراده ندارم خودمو لاغر کنم خسته ام خسته نمیدونم چه غلطی کنم

من فوق لیسانس دارم خانه دارم .کاش انقد مخ و  اعصابمو فرسوده نمیکردم.چقد زحمت کشیدم خدا میدونه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرتم که حمایتت میکنه باز این کارارو نکردی پس خونه باباتم بودی اگه پشتت بودن نمیکردی به نظرم شما همیشه دنبال بهونه هستی همین الانم که دلت میخواد تغییر کنی باز داری بهونه میاری میگی دیره 

پیر مرد 83 ساله امسال کنکور شرکت کرد بعد توئه 30 ساله میگی برام دیره؟ تا وقتی طرز فکرت اینه همینی که الان هستی میمونی

یه تکونی به خودت بده وگرنه تو 60 سالگی میای میگی کاش 30 سال پیش شروع کرده بودم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

بیشتر از هر مشکلی ک بیان کردین شما ب شدت نا امیدین.هم کلاسیای من آقایون و خانم های ۵۰ ساله بودن.گواهینامه پروسه ی یکی دوماهه داره معضلش کردین برای خودتون.کمی روی امور مثبتتون تمرکز کنید.۱۰ ساله متاهلین و از خیلی از آفتای جامعه در امان موندین.خانواده ای داشتین ک ب ازدواج شما اهمیت دادن.و الان در اوج جوونی برنامه ها و آرزوهایی دارین

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

عزیزم هیچوقت برای هیچی دیر نیست یه سر به مدرسه بزرگسالان بزن اونجا مطمئنا دوست پیدا میکنی از اینکه افراد دیگه ای هم مثل خودت ببینی انگیزت بیشتر میشه تا هدف هاتو ادامه بدی تازه اول جوونیته مگه چند سالته که اینجوری میگی طرف ۷۰ سالشه کنکور میده تو که خیلی جوونی

من به مردم این شهر میخندم که چقدر درگیر این زندگی شدن...
من فوق لیسانس دارم خانه دارم .کاش انقد مخ و  اعصابمو فرسوده نمیکردم.چقد زحمت کشیدم خدا میدونه

عزیزم تو فکر می‌کنی که اعصابتو فرسوده کردی خوش بحالت بچه که داشته باشی بچه ت بهت افتخار میکنم که مامانم فوق لیسانس داره درس خونده ست ولی من چی؟ من خودم همیشه از بی سوادی مادرم ناراحت بودم نه فقط بخاطر مدرک نه بخاطر اینکه درس و دانشگاه واقعا روی طرز فکرآدما تأثیر داره من دلم میخاد مادر خوبی باشم بچه م به بودنم افتخار کنه 

ببخشید دوست عزیز  ولی درسته خانواده تاثیر دارن  اما خودت باید از یه جایی شروع میکردی مثل ...

یعنی بنظرت من میتونم بعد از چند سال که از درس و مدرسه گذشته بشینم برای کنکور بخونم و برم دانشگاه 

بیشتر از هر مشکلی ک بیان کردین شما ب شدت نا امیدین.هم کلاسیای من آقایون و خانم های ۵۰ ساله بودن.گواه ...

متأسفانه من مورد مثبتی توی زندگیم نمی‌بینم جز اینکه تو اوج جوونی هیچ امیدی ندارم همش فکر میکنم اگه ۵۰ سالم بشه و به اون چیزایی که میخام نرسم دق میکنم