2777
2789
عنوان

ازین کسی که الان هستم بدم میاد 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 42 پست
واااای مرررسی دوستم چقدر انرژی گرفتم ازت ...باید دنبالش باشم حق باتوعه ....همیشه از ثبت نام آموزشگاه ...

اره .البته من خودمم یه کاری رو سخت شروع میکنم.شبا تصمیم میگیرم از فردا برم دنبال فلان کار.صبح پا میشم میگم که چی.بزار از فردا و اینطوری فرصتا از دست میرن.فکر میکنم روحم فرسوده شده از کارای تکراری خونه و‌دچار روزمرگی شدید و بی ارادگی و بی هدفی شدم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش میکنم عزیز دلم برام دعا کن😘 صد در صد معجزشو میبینی فقط باید با افکارت بهشون عمل کنی

فدای تو حتما حتما....ان شاالله به هر چیزی دلت میخواد برسی خدا توهمه مراحل زندگیت کمکت کنه

رشتت چیه عزیزم 

جسارتا اجازه بده نگم ولی دانشگاه دولتی خوندم هردورو.معدل الف بودم بورسیه شاگرد اولی ارشد خوندم

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
اره .البته من خودمم یه کاری رو سخت شروع میکنم.شبا تصمیم میگیرم از فردا برم دنبال فلان کار.صبح پا میش ...

آفرین منم دقیقا همینجوری ام یه دفتر دارم همیشه تو اون می‌نویسم از فردا فلان کار رو انجام میدم بعد فردا که میشه هیچی به هیچی ...

😔😔😔 میگم تنبلی میکنم فقط باید یکی هولم بده

پول خرج کنی درست میشی واسه هدر نرفتن پولام شده میخونی

مثلا برو کلاس زبان ثبت کن مجبور میشی بری چون ثبت نام کردی یا اگه میخوای کنکور بدی برو تمام کتاباشو بخر یه مشاورم بگیر راهنماییت کنه 

اینجوری تو عمل انجام شده قرار میگیری 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
جسارتا اجازه بده نگم ولی دانشگاه دولتی خوندم هردورو.معدل الف بودم بورسیه شاگرد اولی ارشد خوندم

باشه عزیز دلم 

هر طور راحتی اما میخوام یه چیزی بگم بهت الان اکثرا همه مدرک گرفتن و بدردشون نخورده به نظرم تحقیق  کن یه کاری برا خودت انجام بده مثلا یه حرفه ی پولساز یاد بگیر 

پول خرج کنی درست میشی واسه هدر نرفتن پولام شده میخونی مثلا برو کلاس زبان ثبت کن مجبور میشی بری چون ...

باید همین کار رو کنم اینجوری نمیشه نشستم یه گوشه دارم به اهدافم فکر میکنم و افسوس میخورم