من یه زن ۳۲ ساله خانه دارم که دوران مجردی کلی برنامه برای زندگیم داشتم درسمو بخونم و لیسانس بگیرم گواهینامه رانندگی مو بگیرم زبان انگلیسی یاد بگیرم و کلی کارایی که همیشه براشون برنامه داشتم دوران مجردی بخاطر شرایط خانوادگیمون بخاطر اینکه هیچکس خواستم نمیکرد حتی پدر و مادرم نتونستم قدمی بردارم و پیشرفت کنم همیشه میگفتم ازدواج کنم همه این کارارو انجام میدم الان ده ساله ازدواج کردم و هیچ کدوم ازتون کارارو نکردم نه درسمو خوندم نه گواهینامه دارم نه زبان یاد گرفتم نه هیچ کاره دیگه ای...الان تو سن ۳۲ سالگی از تنبل و بی عار بودن خودم متنفرم و فقط افسوس میخورم چرا خانواده خوبی نداشتم تا حمایتم کنن تا به اون چیزایی که دلم میخاد برسم الان که ازدواج کردم انقدر دغدغه دارم حس میکنم دیگه برای همه اونا خیلی دیره خیلی دیر 😔😔😔😔شوهرم برعکس خانواده خودم خیلی حمایتم میکنه دوست داره درس بخونم و کارایی که دوست دارم انجام بدم ولی من دیگه ذوق اون موقع رو ندارم حس میکنم دیگه نمیتونم تنبلم متاسفانه؛شوهرمم ازین وضعم خوشش نمیاد
تازه چاقم هستم حتی اراده ندارم خودمو لاغر کنم خسته ام خسته نمیدونم چه غلطی کنم
واااای مرررسی دوستم چقدر انرژی گرفتم ازت ...باید دنبالش باشم حق باتوعه ....همیشه از ثبت نام آموزشگاه ...
اره .البته من خودمم یه کاری رو سخت شروع میکنم.شبا تصمیم میگیرم از فردا برم دنبال فلان کار.صبح پا میشم میگم که چی.بزار از فردا و اینطوری فرصتا از دست میرن.فکر میکنم روحم فرسوده شده از کارای تکراری خونه ودچار روزمرگی شدید و بی ارادگی و بی هدفی شدم
توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پول خرج کنی درست میشی واسه هدر نرفتن پولام شده میخونی
مثلا برو کلاس زبان ثبت کن مجبور میشی بری چون ثبت نام کردی یا اگه میخوای کنکور بدی برو تمام کتاباشو بخر یه مشاورم بگیر راهنماییت کنه
اینجوری تو عمل انجام شده قرار میگیری
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
جسارتا اجازه بده نگم ولی دانشگاه دولتی خوندم هردورو.معدل الف بودم بورسیه شاگرد اولی ارشد خوندم
باشه عزیز دلم
هر طور راحتی اما میخوام یه چیزی بگم بهت الان اکثرا همه مدرک گرفتن و بدردشون نخورده به نظرم تحقیق کن یه کاری برا خودت انجام بده مثلا یه حرفه ی پولساز یاد بگیر