2777
2789

فکرکنم مترو میرداماد نزدیک باشه بهش

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مترو صدر نزدیک تره برو تو نت ببین

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
نه اونجا ربطی نداره سخت میشه از اونجا رفت،

عزیزم من محل کارم اونجاست

ببین متروی نزدیک نداره 

مگر بیای تجریش پیاده بشی

با اتوبوس یا تاکسی برگردی نزدیک پارک وی سر شهیدفیاضی که فرشته قدیمه پیاده بشی

بگو از کجا میای بگم چجوری بیای

خدایا،مرا آن ده که آن به
نه اونجا ربطی نداره سخت میشه از اونجا رفت،

من خودم از میدون جمهوری میرم

بی ار تی پایانه افشار سوار میشم اخرش پیاده میشم پیاده از پشت پایانه میندازم میرم تو فرشته

اینطوری نهایت چهل و پنج دقیقه ای سرکارمم خیلی زود میرسم چون ایستگاهاش کوتاهه

با بی ار تی ولیصر تجریشم رفتم چون ایستگاه زیاد داره دقیقا یکساعت و نیم طول کشید تا برسم

خدایا،مرا آن ده که آن به
من از نارمک میخوام برم

پس همون بیا ایستگاه تجریش

ولیعصر یه مستقیم سوار شو بگو سر فرشته یا خیابون شهیدفیاضی پیاده ت کنه

اونجا هم هم میتونی از خیابون فرشته تاکسی سوار بشی هم پیاده بری سرپایینه راحته

خدایا،مرا آن ده که آن به
عزیزم من میخوام برم فرشته خیابان بیدار نبش مریم غربی چطوری باید برم

عزیزم همونطوریکه بالا ادرس دادم بیا تا سر فرشته ولیعصر

فرشته یه خیابون سرپایینی هست که هم میتونی پیاده بیای هم نبشش وایسی تاکسی سوار بشی تا سر بیدار 

بقیه ش بلد نیستم بزن گوگل مپ ببین از فرشته تا بیدار چقدر راهه از بیدار تا مریم چقدر راهه

خدایا،مرا آن ده که آن به
عزیزم همونطوریکه بالا ادرس دادم بیا تا سر فرشته ولیعصرفرشته یه خیابون سرپایینی هست که هم میتونی پیاد ...

عزیزم ممنون میشم سوالمو جواب بدی 

منم میخوام برم خیابون فیاضی فرشته جوری ک تحقیق کردم ایستگاه قیطریه نزدیک ترینه بهش 

بنظرت اوکیه تا قیطریه برم بعدش با تاکسی تا فرشته برم