2777
2789
عنوان

خواستگار

331 بازدید | 33 پست

اگر دو تا خواهر باشن یکیش قشنگتر از اون یکی باشه و کلی خواستگار داشته باشه ولی بزرگه اصلا خواستگار نداشته باشه هیچکس هم بهش توجه نکنه به نظرتون بزرگه حق داره افسرده بشه ؟؟؟

لبخند بزن   

والا اره

چقدر سختـ استـ همرنگـ جماعتـ⁦👥ــ شدنـ ، وقتی کهـ جماعتـ خودش از هزار رنگ است ...                                                                  حلال تون نمی کنم اگه توی تاپیکای عکس و دعوا تکم نکنید😁😌🥺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ناراحتی داره 

ولی افسردگی نه

مطمعنا خودش کلی ویژگی مثبت خوب داره 

پس بهتر رو نقاط مثبت تمرکز کنه 

و همه چیو تو ازدواج نبینه 

و تلاش کنه تو شغلش موفق باشه

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

خیلیا هستن که با وجود ظاهر نچندان زیبا خواستگار جذب کردن پسرا اخلاق هم می بینن نه فقط ظاهر اینو تو اطرافیان خودم به وفور دارم می بینم که دخترای با اخلاق خوب زندگیشون بهتر چرخیده از دخترهای دیگه

انتظار از هر چیزی سخت تره  

حق داشتن نداشتن که معنا نداره در این مورد. به روحیات هر شخص بستگی داره یه نفر با کوچکترین مسائل افسرده می شه یه نفر با مشکلات بزرگ می جنگه و افسرده نمیشه. ازدواج خوب خیلی به زیبایی زشتی و زیادی و کمی خواستگار ربطی نداره ولی ممکنه اطرافیان اینقدر با حرکات و رفتار و گفتارشون فرد رو آزار بدن که طرف ناراحت بشه و دلش بشکنه

خیلیا هستن که با وجود ظاهر نچچندان زیبا خواستگار جذب کردن پسرا اخلاق هم می بینن نه فقط ظاهر اینو تو ...

اخلاق و انسانیت و باطن خیلی مهم😐 اگر پسر خود ش خوشگل باشه حالا حقش زنی عین خودشه که ظاهرشم خوب باشه ولی برعکسشو من دیدم

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
سلام بله حق داره افسرده بشه اخه زیبای خدا دادیه😐🙁 بعدم من خیلیا رو دیدم طرف 3 تا خواهر بودن بزرگا ...

اصلا ربطی به چهره نداره من از خواهرام زیباترم همه هم میگن حتی روز عقد خواهرم خواهرشوهرش گفت خواهر کوچیکتون از همه تون زیباه تره همش به زیبای نیست