2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا ربطی به چهره نداره من از خواهرام زیباترم همه هم میگن حتی روز عقد خواهرم خواهرشوهرش گفت خواهر کو ...

اقایون بیشرشون چهره مهم براشون ظاهر

ولی در اصل قیافه معمولی نه زشت نه انقد زیبا 

ولی با اخلاق خوب مهربون و خوب باطنی😐 این مهم از نظر من بدون اخلاق اخرش جدایی

داشتن عفت

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
اقایون بیشرشون چهره مهم براشون ظاهر ولی در اصل قیافه معمولی نه زشت نه انقد زیبا  ولی با اخلاق ...

من نمیگم خودخواهم نه اما باهرکسی نمی تونم بسازم تک دختر خونم و اخری پدرم کارتمو پر می کنه هرماه خونه داد و پوشم طبق فرهنگمو راحتم حاضرنیستم زن هرکسی بشم

اقایون بیشرشون چهره مهم براشون ظاهر ولی در اصل قیافه معمولی نه زشت نه انقد زیبا  ولی با اخلاق ...

ولی متأسفانه الان بیشترشون پدر زن پولدار میخان تا عشقو زیبایی 😐🙁😂😂 دنیا داره به پستی میره 

طرف من دیدم دختره خدایش فوق‌العاده زشته ولی پولدار خانوادش خیلی رفيقم براش بال بال میزدن که مثلا بگیرنش، 😐🙁 وقتی نگاشون می کردم و تجسم میکردم میگفتم حاظرم با فقیر ترینش باشم ولی یه نمه زیبا باشه 

این چیع دیگه 😂

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
من نمیگم خودخواهم نه اما باهرکسی نمی تونم بسازم تک دختر خونم و اخری پدرم کارتمو پر می کنه هرماه خونه ...

متوجه ام بسیار کار خوبی می کنید

چون  یه عمر زندگی  نمیشع که از این شاخه به اون شاخه پزید🙁😐 مگه میمونه بلانسبت 

اما اون دختره هم حق زندگی داره بله اما متاسفانه اینجوریه

خیلیا میگم که از خداشونه اون زنش بشه😂😂😐 حالا یه عده نه که نیاز نداشته باشه

چون نمیشه بخاطر پول انسان خودش اذیت کنه و بندازه تو چندشی 😐 به چه بهایی 

درست حرفتون

آره نمیشه😐 ولی از 80 درصد اقایون یا مرد پسر که من  اون چیزیو دیدم  حاظرن التماس کنه زنش بشه😂😂

طرف باباش کله گنده پولدار کرمان🙁🙁 چقد زمین باغ پسته داره😅🤞🤣🤣 واووو عجیب بخدا

بعدم اونایی که اون دختر بگیرن باور کنید  با خودشون اذدواج نکردن بلکه با زمین و مایه باباش کردن😐 دختره هنوز25 27 سالشه گمونم

بهش بگو بره سرکار یا بره هنر یاد بگیره همه زندگی متاهلی نیست من واقعا جدی میگم مجردی رو هزار برابر قبول دارم جام خوبه راحتم😂از شوخی گذشت ادم می تونه خوش باش هرلحظه از زندگیش با همه مشگلاتش و دغدغه هاش نباید همه ای زندگی رو توی متاهلی دید گلم