2777
2789
عنوان

دوستان شوهرم

112 بازدید | 12 پست

فامیلش رو عوض کرده وچون با خانواده شوهرم قطع رابطه بودیم اونا دخالت نکردن وتظرشون رو جویا نشد حالا که آشتی کردیم مادرشوهرم خیلی جبهه کرفت که من راضی نیستم نباید همچین می کردی واثلا هم زیر بار نمی رفت واقعا معنی فامیلشون خوب نیست اصلا ربطی به قهرشون نداشت چون پسرم کلاس اول می رفت از خیلی قبل دنبال تغییرفامیل شوهرم بود میخواس پسرم از همون کلاس اول با فامیل جدید شناخته بشه این وسط جلو داماد و دخترش می گفت هر کی گفته فامیلت خوب نبوده دشمنت بود از سر حسادت گفته یعنی کامل منظورش من بود شوهرمم گف معنی فامیل خوب نبود خلاصه من یکساله عوض کردم بحثشو بهت  تموم کنی مادر

مادرشم گفت این اصل واصالتته کار خوبی نکردی 

یعنی اینجوری لج میکنه اعصابم بهم می ریزه حالا کل کارای خودشون مخفیانه اس بی خبر ما چن جا ررای برادرشوهرم رفتن خواستگاری حتی اسمشون هم به ما نگفتن میگه نگیم بهتره 

خواهرشوهرمم رفته اسمشو تغییر داده ماتازه فهمیدیم فقط از شوهر من اجازه میخواد

خدایا نگاهت رو از ما نگیر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اونا چیکار میکنن به شما مربوط نمیشه... 

همسرتون هم که خیلی وقته عوض کرده فامیلشو..... دیگه اعصاب خوردی نداره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب اونا چیکار میکنن به شما مربوط نمیشه...  همسرتون هم که خیلی وقته عوض کرده فامیلشو..... دیگه ...

مدام ازین به بعد تکرار میکنه چون شوهرم بی زبونه فقط میخواد ثابت کنه کارت اشتباه بوده واینو کامل از طرف من میدونه خیلی اخلاق خودراییی داره

خوب داغشون کردی برن گمشننن

خودم شوهرمو بردم آشتی کنه جای تشکرش فقط نیخواد منو تخریب کنه 

مدام میگف اصل واصالتت رو مادر نباید خراب می کردی فامیل آدم اصالتشه کارخوبی نکردی هرکی راهنمات بوده دشمنت بوده

خب دیگه معلومه کجاش سوخته که اینقدر تکرار میکنه، ببین و لذت ببر 😂

حرصش که خیلی گرفته طایفه شوهرم خیلی کم جمعیتن بعد شوهرم یه پست خوب تو دادگستری داره همیشه خواهرشوهرم یا خودشون خیلی برای انجام کاراشون از فامیل شوهرم استفاده میکردن وکلی کاراشون رو راه مینداختن الان دوساعت باید توضیح بدن فلانی برادر ماست 

نباید شوهرتو میبری این ادما ارزش سر زدن ندارن

شوهرمو بخدا به زور بردم از حسادت مادرش از رفتار و دخالتاش از بی رحمیاش و طلبکاریاش بخدا ازش بریده بود چن باری واسطه فرستادن خانواده کم جمعیتن شوهرمم پطر بزرگشونه ولی مگه احترام پسربزرگی حالیشونه کل زندگیش رو فدای دامادش میکنه که انگشت کوچیکه شوهرمم نمیشه بخاطر خدا بردم آشتیش دادم ولی این زن مگه حالیشه خدا پیغمبر هنوز نرفته دنبال دخالت و خراب کردن وجهه منه