2821
2789
عنوان

انگشترررم😣

667 بازدید | 57 پست

نیست پیداش نمیکنم دوساعته داره همجارو میگردم کلافه شدم خیلی عصبی ام 

دیگ کجارو بگردم اخههههه

دعا کنید پیدا بشههههه خیلی دوسش داااارم 

انگشتر نشونمهههه

شوهرت نبرده بفروشه؟یکی قبلا تو سایت گف شوهرش انگشترو برده فروخته بد۲سال بهش گفته

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پیدا میشه ان‌شاءالله.

فکر کن بار آخر کجا دستت بوده.

حلقه من گم شده بود زیر فرش اتاق بچه هام پیداش کردم🙄

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
شوهرت نبرده بفروشه؟یکی قبلا تو سایت گف شوهرش انگشترو برده فروخته بد۲سال بهش گفته

😂😂😂بنده خدا همسرم ۲ روزه رفته سفرکاری من ۴ساعت پیش دستم بود انگشتر

😂😂😂بنده خدا همسرم ۲ روزه رفته سفرکاری من ۴ساعت پیش دستم بود انگشتر

جارو برقی بکش بد داخل کیسه رو نگا کن میبینیش

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
پیدا میشه ان‌شاءالله. فکر کن بار آخر کجا دستت بوده. حلقه من گم شده بود زیر فرش اتاق بچه هام پیداش ...

داشتم با تلفن صحبت میکردم یهو دیدم دستم نیس با خودم گفتم اها گزاشتمش اونجا دیگ بعد یهو گفتم کجا گزاشتم 😐😐دیگ نیس ک نیس

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز